Päivitetty 14.10.2022

Kiitos kaikille kanssamme 10-vuotissynttäreitä juhlineille – keräsimme yhdessä 14 357, 84 euroa


Kulkurit täytti toukokuussa pyöreät 10-vuotta. Kun tammikuussa lähdimme tapahtumatiimin kanssa miettimään tulevan vuoden tapahtumia, oli selvää, että syntymäpäivää tulisi juhlia isosti. Haluttiin jotain erilaista, uutta ja isompaa.

Pyörittelimme erilaisia ideoita ja lopulta päätimme järjestää koirille omat juhlat ja omistajille sekä tukijoillemme omat juhlat. Näin syntyivät Hobofest ja Hobonight.

Hobofest oli koirien juhla

Hobofestissä mentiin koirat edellä. Koirille oli järkättynä virikerata, puuhamaa uima-altaineen ja pallomerineen, koirien arpajaiset sekä onnenpyörä, mutta oli meillä tottakai myös koirien oma buffa sisältäen koirien jäätelöä, muffinseja, keksejä ja muita herkkuja.

Best Friend tarjosi tapahtumaan koirien herkkuja sekä suloiset donitsipehmolelut. Samalla saimme ison lahjoituksen heiltä koiranruokaa Romanian kodittomille koirille. Iso ja nöyrä kiitos Best Friendille suuresta lahjoituksesta! Myös BoneBox lahjoitti juhliin ihania koirien lelulaatikoita, joita myimme tapahtumassa yllätyslahjoina. Suuren suuri kiitos Bonebox lahjoituksesta.

Hobofesteille saapui myös koirakoita useammalta vuodelta kertomaan oman tarinansa ja osalle vuosista olimme saaneet upeita tarinoita videon muodossa. Onnen kyyneliltä ei vältytty. Eikä tietysti vältytty myöskään sillon, kun toiminnanjohtajamme Salla Honkapää piti juhlapuheen.

Vaikka Hobo fest oli suunnattu koirille, niin oli meillä myyjäiset ja arpajaiset myös ihmisille sekä tietenkin herkullinen buffa, jossa pöydät notkuivat toinen toistaan upeammista leivonnaisista. Upeita arpajaispalkintoja meille tarjosivat mm. The Body Shop Tapiola, The Body Shop Iso Omena, Akateeminen kirjakauppa Tapiola, The Body Shop Sello, Life Järvenpää, LUSH Finland sekä Suomalainen Kirjakauppa Itis. Somistepuolesta huolehti Juhlamaailma, joka tarjosi meille mm. ilmapalloja ja kertakäyttöastioita.
Iso kiitos kaikille meidän ihanille sponsoreille.

Kiitos kaikille teille jotka tulitte paikanpäälle juhlimaan kanssamme. Kiitos myös mukana olleet yhdistykset. Kiitos ihanat apurimme Ninni Lindgren, Mari ja Jasmin Kosonen. Olitte korvaamattomia!

Hobonightissa taas bailattiin huippuartistien musiikin tahtiin

Hobonight olikin sitten ihmisille suunnattu livemusiikkilla täytetty iltatapahtuma, jota vietettiin Helsingin G Livelabissa.

Saimme tapahtumaan esiintymään upeita artisteja, joita emme voi kylliksi tästä kiittää. Kiitos tuhannesti Nelli Matula, Vilma Alina, Frans Harju ja Paul Elias. Ilta oli aivan mielettömän hieno. Kaikki artistit vetivät upeat keikat ja Vilma Alina oli tehnyt uuden biisin juuri tätä iltaa varten. Se kappale oli niin koskettavan kaunis, ihana ja todella puhutteleva. Se kertoi rescuekoirasta ja kovin montaa silmäparia ilman kyyneleitä ei näkynyt sen vedon jälkeen.

Tupa täyttyi ihanista ihmisistä, joille kaikille oli tärkeää tehdä eläimille maailmasta parempi paikka. Oli ihana nähdä teitä kaikkia!

Tähänkin tapahtumaan saimme upeita sponsoreita. Fat Lizard Brewing vastasi artistien juomapuolesta ja Confetti lahjoitti meille ihania tapahtuman teemaväreissä loistavia ilmapallokimppuja. Iso kiitos tuestanne.

Suurkiitos tukijoillemme

Saimme kerättyä tapahtumilla ja synttärivarainkeruulla yhteensä upeat 7 178,92 euroa.

Saimme kuitenkin vielä käsittämättömän upean puhelun tapahtuman aikana, kun nimetön lahjoittaja halusi tuplata keräämämme summan.

Näin lopullinen summa tuli olemaan käsittämättömät 14 357,84 euroa! Valtavan suuri ja nöyrä kiitos.

Tässä kiitospostauksessa vilisee paljon sana “upea”, koska kaikki oli vaan kertakaikkiaan niin upeaa. Sanat mieletön, uskomaton, mahtava, fantastinen ja huikea voisivat kuvata myös tätä tapahtumaa hienosti. Kiitos kaikille mukana olleille. Olette UPEITA!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.