Kodin saanut: JOY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

JOY

* n.1 vuotias

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Joy on saanut Romanialaiselta eläinsuojelijalta Anda Murgulta nimestä yksinkertaisesti siitä syystä, ettei Anda ole koskaan nähnyt onnellisempaa koiraa, koiraa joka on puhdasta Iloa!

Joy siis asustelee Andan luona tällähekellä yhdessä suuren koiralauman kanssa. Joy on erittäin sosiaalinen toisten koirien ja myös kissojen kanssa. Kenties Joy jakaa heille kaikille omaa elämäniloaan 😉

Andan mielestä Joyn tulevasta omistajasta tulee yksi onnellisimmista koiranomistajista koskaan. Joy on Helmi, se on Andan kuvaus tästä pienestä koirasta.

Vaikka Joy onkin lähes täydellisyyttä hipova koira, on hyvä muistaa että uuteen kotiin saapuessa Joyn elämänkoulu vasta alkaakin. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys ja kotikoiran perusasiat ovat tulevan omistajan ja Joyn yhteinen harrastus jonkin aikaa. Todennäköisesti molemmat osapuolet voivat oppia tulevaisuudessa toisiltaan jotain uutta 🙂

Joy on n.1 vuotias ja painoa tälle pienokaiselle on kertynyt n.7 kg. Säkäkorkeus tytöllä n.35-40 cm.

Yhteydenotot Katalle.

Päivitetty 16.10.2012

Joy sai kodin Iso Britanniasta.

Päivitetty 5.11.2012

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: