Päivitetty 12.02.2014

Kodin saanut koira: BOUNTY (nyk. Elmo)


BOUNTY

* n. 1-1½ vuotias

* kastroitu

* uros

* Romaniassa

 

 

 

5.1.2014

Romanialainen eläinsuojelija Giovanni Razvan löysi Bountyn ja tämän seurassa olleen Sandy G:n joulun alla ison valtatien varteen hylättyinä. Molemmat pienokaiset olivat löytöhetkellä erittäin nälkäisiä ja laihoja. Bountyn turkki oli niin ohdakkeiden peitossa ettei Giovanni saanut edes sormiaan menemään sen turkin läpi.

Giovannin mielestä koirat ei ole sisaruksia keskenään, mutta hyviä kaveruksia kyllä ja varmasti monen monta yhteistä seikkailua nähneet. Nämä kulkurit ovat nyt turvassa Giovannin omalla tarhalla ja siellä heillä on turvattu elämä valtatien varressa juoksemiseen verrattuna. Myös säännöllinen ateria ja sosiaaliset ihmiskontakti ovat taattuja. Enään puuttuu se ikioma koti!

Bounty oli aluksi hyvin hämmentynyt joutuessaan tarhalle, mutta jo muutamien päivien päästä se oli rentoutunut ja sopeutunut uuteen elämäänsä. Todennäköisesti kotiin saapuessaan Bounty tulee jännittämään uusia tilanteita, mutta kunhan malttaa antaa pojalle hetki aikaa, niin se varmasti sopeutuu uuteen tilanteeseen hyvinkin nopeasti.

Toisten koirien kanssa Bounty tulee toimeen ja se on luonteeltaan enemmän alistuva, kuin dominoiva. Ohdakkeet Bountyn turkista on saatu leikattua pois siten ettei pojan koko turkkia tarvinnut ajella. Tämä helpottaa elämistä tarhaolosuhteissa talviaikaan huomattavasti.

Bountyn rokotusohjelma on aloitettu ja se on valmis matkaamaan Suomeen helmikuun alku puolella. Bounty on kastroitu juuri ennen vuoden vaihdetta. Kastraation yhteydessä suoritettu painontarkistus kertoi Bountyn painavan tasan 5 kg.

Bounty tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta.

12.2.2014

Elmo on matkustanut omaan kotiinsa 8.2.2014

Elmon varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.