Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: SPOCK


SPOCK

* n. 4kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Pikkumies Spock asuu Asociata A Doua Sansan tarhalla Glinassa. Talven lähestyessä olot Glinalla pahenevat ja siksi tämäkin lyhytkarvainen kaveri kaipaa kotia tositarkoituksella.

Spock on kiva, tasapainoinen ja leikkisä pentu. Spock tykkää ihmisistä ja kiipeääkin mielellään syliin. Spock tulee toimeen kaikenkokoisten koirien kanssa ja arvostaa kovasti yhteisiä leikkihetkiä kera kavereiden. Spock ei ole mitään pomotyyppiä, vaan osaa väistää ja kunnioittaa muita.

Spock ei ole mikään pikkuinen pentu, vaan suhteellisen raskasrakenteinen ja painoa on herralle kertynyt jo 7kg. Aikuisena Spock lienee tukevahko keskikokoinen tai jopa iso koira, n. 20-30 kiloa.

Spock etsii kotia jossa ymmärretään pienen miehen henkisiä kasvutarpeita isoksi mieheksi. Kotia jossa Spock saa olla perheenjäsen, jolle elämän aakkosia opetetaan lempein ja rauhallisin menetelmin, mutta ymmärretään että isoksi kasvava mies tarvitsee rajoja rakkauden lisäksi. Pentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta eikä säälistä, vaan Spock kaipaa kotia jossa resurssit pojan n. 10-15 vuotta kestävän elämän ajaksi on pohdittu tarkasti. Spock sopinee myös lapsiperheeseen avoimen luonteensa vuoksi, mutta vanhempien on hyvä muistaa panostaa lapsen ja koiran yhteiseloon.

Spock tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä.

Tässä videopätkiä Spockista.

Spock

Spock ja Nikita

Spock ja kaverit

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 5.11.12

Spockille lisätty kuvia.

Päivitetty 6.11.12

Spock on varattu.

Päivitetty 13.11.12

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.