Kodin saanut: SPOCK

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SPOCK

* n. 4kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Pikkumies Spock asuu Asociata A Doua Sansan tarhalla Glinassa. Talven lähestyessä olot Glinalla pahenevat ja siksi tämäkin lyhytkarvainen kaveri kaipaa kotia tositarkoituksella.

Spock on kiva, tasapainoinen ja leikkisä pentu. Spock tykkää ihmisistä ja kiipeääkin mielellään syliin. Spock tulee toimeen kaikenkokoisten koirien kanssa ja arvostaa kovasti yhteisiä leikkihetkiä kera kavereiden. Spock ei ole mitään pomotyyppiä, vaan osaa väistää ja kunnioittaa muita.

Spock ei ole mikään pikkuinen pentu, vaan suhteellisen raskasrakenteinen ja painoa on herralle kertynyt jo 7kg. Aikuisena Spock lienee tukevahko keskikokoinen tai jopa iso koira, n. 20-30 kiloa.

Spock etsii kotia jossa ymmärretään pienen miehen henkisiä kasvutarpeita isoksi mieheksi. Kotia jossa Spock saa olla perheenjäsen, jolle elämän aakkosia opetetaan lempein ja rauhallisin menetelmin, mutta ymmärretään että isoksi kasvava mies tarvitsee rajoja rakkauden lisäksi. Pentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta eikä säälistä, vaan Spock kaipaa kotia jossa resurssit pojan n. 10-15 vuotta kestävän elämän ajaksi on pohdittu tarkasti. Spock sopinee myös lapsiperheeseen avoimen luonteensa vuoksi, mutta vanhempien on hyvä muistaa panostaa lapsen ja koiran yhteiseloon.

Spock tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä.

Tässä videopätkiä Spockista.

Spock

Spock ja Nikita

Spock ja kaverit

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 5.11.12

Spockille lisätty kuvia.

Päivitetty 6.11.12

Spock on varattu.

Päivitetty 13.11.12

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: