Päivitetty 20.12.2012

Kodin saanut: SIIDI (nyk. Silkki)


Kotia etsivä kissaSIIDI

* 1,5-vuotias

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Vihreäsilmäinen Siidi on paitsi kovin sievä, myös erittäin kiltti kissa. Siidi oli ensin tarhalle tullessaan ollut hieman epäluuloinen ihmisiä kohtaan, mutta nyt jo nauttii kovasti kun saa istua sylissä tai sitä harjataan. Siidi tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Siidi on rokotettu, sirutettu, steriloitu ja osaa tietysti käyttää hienosti hiekkalaatikkoa.

Siidi saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

Päivitetty 5.10.2012

Siidi tarkoittaa viroksi “silkki” ja onkin oikein silkkiturkki tämä neiti. Siidi on hyvin ihmisläheinen, viettää mielellään aikaa sylissä ja vaikka olkapäillä maaten. Pienen kokonsa vuoksi mahtuu myös yhdelle polvelle loikoilemaan. Pieni hentoinen “mau” kertoo ruoka-ajasta. Siidi on niin ihana pieni prinsessa, joka sulokkaasti hiipii syliin ja kehrää lämpimästi kaikille. Ei vierasta ja tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Siidi on myös aktiivinen itse leikkimään, ainakin omalla hännällään. Siidi on siisti, suloinen ja silkkinen kissakaveri. Siidi on ottanut tavaksi kiivetä tietokoneella työskentelevän olkapäille, ihana kehräys korvanjuuressa, olkapäällä loikoileva lämmin karvatyyny 🙂

Siidi sai suomalaisen nimen Silkki, ja oman kodin poikakissan kaverina marraskuussa 2012.

Kuulumisia omasta kodista:

Silkki on kotiutunut todella hienosti ja ottaa koko ajan rennommin. Silkki on oikea sylivauva, joka parhaillaankin nukkuu sylissäni. Silkki tulee myös hienosti toimeen lasten kanssa. Silkki on aina innokas leikkimään ja ottaa rapsutukset vastaan kehräten. Aamusin ekaluokkalaiseni ei meinaa päästä sängystä ylös, koska silkki makaa mahan päällä 🙂 Silkki on ottanut paikkansa meidän perheessä palvottuna pikku prinsessana. Maukka ja Silkki tulevat hyvin toimeen ja leikkivät paljon yhdessä ( varsinkin öisin käy aikamoinen ralli).

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.