Kodin saanut: SIIDI (nyk. Silkki)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Kotia etsivä kissaSIIDI

* 1,5-vuotias

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Vihreäsilmäinen Siidi on paitsi kovin sievä, myös erittäin kiltti kissa. Siidi oli ensin tarhalle tullessaan ollut hieman epäluuloinen ihmisiä kohtaan, mutta nyt jo nauttii kovasti kun saa istua sylissä tai sitä harjataan. Siidi tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Siidi on rokotettu, sirutettu, steriloitu ja osaa tietysti käyttää hienosti hiekkalaatikkoa.

Siidi saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

Päivitetty 5.10.2012

Siidi tarkoittaa viroksi “silkki” ja onkin oikein silkkiturkki tämä neiti. Siidi on hyvin ihmisläheinen, viettää mielellään aikaa sylissä ja vaikka olkapäillä maaten. Pienen kokonsa vuoksi mahtuu myös yhdelle polvelle loikoilemaan. Pieni hentoinen “mau” kertoo ruoka-ajasta. Siidi on niin ihana pieni prinsessa, joka sulokkaasti hiipii syliin ja kehrää lämpimästi kaikille. Ei vierasta ja tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Siidi on myös aktiivinen itse leikkimään, ainakin omalla hännällään. Siidi on siisti, suloinen ja silkkinen kissakaveri. Siidi on ottanut tavaksi kiivetä tietokoneella työskentelevän olkapäille, ihana kehräys korvanjuuressa, olkapäällä loikoileva lämmin karvatyyny 🙂

Siidi sai suomalaisen nimen Silkki, ja oman kodin poikakissan kaverina marraskuussa 2012.

Kuulumisia omasta kodista:

Silkki on kotiutunut todella hienosti ja ottaa koko ajan rennommin. Silkki on oikea sylivauva, joka parhaillaankin nukkuu sylissäni. Silkki tulee myös hienosti toimeen lasten kanssa. Silkki on aina innokas leikkimään ja ottaa rapsutukset vastaan kehräten. Aamusin ekaluokkalaiseni ei meinaa päästä sängystä ylös, koska silkki makaa mahan päällä 🙂 Silkki on ottanut paikkansa meidän perheessä palvottuna pikku prinsessana. Maukka ja Silkki tulevat hyvin toimeen ja leikkivät paljon yhdessä ( varsinkin öisin käy aikamoinen ralli).

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: