Päivitetty 06.07.2016

Kodin saanut: WALDORF


WALDORF

* n.9 vuotias

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Vanha herra Waldorf, sympaattinen sydämensärkijä ja monen monta ihailun huokausta tuottava herrasmies odottelee Glinan tarhalla sydän kylmänä saapuvaa talvea.

Waldorf on asustellut jo vuosia Glinalla. Viime talvi oli erityisen kylmä ja runsasluminen Romaniassa. Tuolloin Glinan tarhan häkit peittyivät lumeen ja koirille etsittiin hoitopaikkoja niin hoitoloista kuin yksityisiltakin ihmisiltä. Myös Waldorf pääsi hoitopaikkaan, jossa se suorastaan sekosi onnesta 🙂 Vanhan herran leppoisat päivät kuluivatkin lämpimällä sängyllä tassut taivasta kohti retkottaen.

Kun Waldorfin tuli aika palata tarhaolosuhteisiin, se passivoitui jälleen vähäeleiseksi ja masentuneen oloiseksi koiraksi, joka ei juurikaan hae ihmisiltä kontaktia.

Walforf on kuitenkin luonteeltaan erittäin kiltti, ystävällinen ja kohtelias herrasmies. Luonnollisesti se tulee toimeen narttujen kanssa hyvin, kukapa vanha-herra nyt tyttöjen kanssa viitsisi kinata 😉

Töppöjalkaisen Waldorfin muhkean turkin alta tuntuu paljastuvan melko laihan oloinen koira. Säkäkorkeutta Waldorfilta löytyy n.40 cm ja painoa n.13 kg.

Sympaattisella vanha herra Waldorfilla on vielä monia vuosia annettavanaan uudelle omistajalle. Sen salainen toive olisikin viettää eläkepäivät omistajan ja nätin tyttö koiran kainalossa, lämpimän sängyn pohjalla, pakkasen paukkuessa ulkosalla.

 

Päivitetty 2.11.2012

Waldorf sai oman kodin suomesta

Päivitetty 23.1.2013

6.7. 2016
Wallu pappa on päässyt jo miehen ikään, mutta mieli on edelleen nuorekas. Saimme sen perheeltä ihania kuulumisia:

“Waltsu tuli Romaniasta Suomeen 2013 tammikuussa ja tuolloin hänen iäksi arvioitiin 10-12 vuotta. Vanha herra on jaksanut porskuttaa Suomessa nyt siis noin 3,5 vuotta. Länsimainen lääketiede on toki avittanut herraa matkan varrella mm. hampaiden poistamisten muodossa. Fysiikka alkaa pikkuhiljaa pettämään, mutta henkisesti virettä on vielä pitkälle.

Waltsu “eheytyi” uudessa kodissaan henkisesti noin puolessa vuodessa ja oma vahva luonne on tullut entistä paremmin esille vuosien edetessä. Waltsu on pitänyt suuresti perheen Tara koiran seurasta. Oikeastaan kaikki tehdään imitoimalla paimenkoiran vahvaa johdatusta – muun muassa kepposet, kun omistajat ovat poissa kotoa. Työpäivä se on kaikilla ja kun Tara löytää herkut, niin Waltsu pääsee osingoille. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä oli, kun tulimme kotiin töistä ja käynnissä oli opiskeluajoilta tutut ns. ilmaisen viinan bileet. Herkkukätköhuoneen ovi oli avattu kahvasta aukaisemalla/vetämällä paimenkoira Taran toimesta ja palvelusväen palatessa töistä oli käynnissä jo tuolla hetkellä nirvana tilassa olevat bakkanaalit. Koirat hortoilivat narkoosissa mahat pulleina ja loppuilta menikin koirain “kaasuhuoneessa” happea etsiessä.
Waltsu on ollut aivan mahtava tapaus. Sympaattinen herrasmies, joka viihtyy yhtä ihmistä lukuun ottamatta seurassa kuin seurassa. Tästä yhdestä “vihamiehestä” muistunee mieleen liian vahvasti jokin vanha trauma, mutta muutoin Waltsu on ollut mitä sympaattisin ja hellyttävin koira, mitä olemme koskaan nähneet. 
Suosittelemme harkitsemaan myös iäkkäämpien koirien adoptiota.
Waltsulta terveisiä kaikille Rescue yhdistys Kulkureiden seuraajille Itä-Suomesta.”

Varaajana toimi Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.