Päivitetty 21.02.2014

Kodin saanut kissa: LEILA NOOR (nyk. Leino)


LEILA NOOR

* n. 1-2 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Leila on rauhallinen ja sävyisä nuori tyttökissa, ulkonäöltään ehkä aika tavallinen, mutta todella miellyttävä luonne, vähän kaino ja hiljainenkin. Muutenkin kovin viisaan tuntuinen tyttö. Leila pitää silittelystä vaikka nauttiikin niistä ainakin ensi alkuun mielummin lattiatasossa. Syliinkin sen saa hyvin nostettua, mutta vähän arastelee kuin ei olisi tottunut.

Leila on ystävällinen toisia kissoja kohtaan ja se sopisi uuteen kotiin toisen rauhallisen ja kiltin kissan kaveriksi. Tarhalla näkemiään koiria Leila pelkäsi.

Leila oli tullut Rakveren tarhalle 2.7.2013 ja saanut siellä ensin rokotukset ja loishäädöt ja joulukuussa se on myös steriloitu. Leila Noor on nyt saapunut etsimään omaa kotia pääkaupunkiseudulle hoitokotiin, jossa sitä voi käydä tapaamassa sovitusti.

Leila Noor sai kodin vuosi sitten kodinsaaneen Kittyn, nyk. Muru, kaverina Helsingistä 10.1.2014.

Varaajana toimi Tiia

Ensikuulumiset kotoa 11.1.2014
Meillä lähtenyt Leila Noorin, lyhyesti Leinon, kanssa erittäin hyvin homma käyntiin. Muru- kissa oli erittäin kiinnostunut eikä osoittanut minkään näköistä vastarintaa uudelle tulokkaalle, ja Leino ollut juuri sopivan välinpitämätön että mitään ongelmia ei ole ollut. Leino oli ensimmäisestä hetkestä asti todella utelias ja rohkea ja tutki koko asunnon Muru kannoillaan, todellä kiltti ja rauhallinen niinkuin kuvailtiin. Kävi välillä lepäämässä ja jatkoi sitten taas. On juonut vettä heti ja käynyt pissakipolla hyvin, syönyt ei ole oikein muuta kun pari nappulaa mutta kyllä näyttäisi että varmasti kun kaikesta tokenee alkaa ruokakin maittaa, Murulle kelvannut kaikki jämät:)
Nyt vihdoin molemmat rauhottuivat ja nukkuvat uutuuden jännitystä pois.
Leino oikein hakeutui seuraan heti alusta asti ja pitää silityksistä vaikka vielä selvästi vähän ihmettelee missä oikein ollaan nyt.
Mutta uskon että meillä elämä lähtee käyntiin yhdessä erinomaisesti, kiitos vielä kerran!

Kuulumisia 17.2.2014
Leinosta on jo pelkästään kuukaudessa kuoriutunut pikkuinen huomionkipeä, rapsutuksia rakastava persoonallinen karvapallo. Hän selvästi ei ole ollut ennen paljoa ihmisten kanssa tekemisissä koska vieroksuu syliä ja käsittelyä vaikka kiltti onkin, mutta rapsutuksia rakastaa aivan ylikaiken ja tuntuu että mikään määrä ei riitä. Murun kanssa ovat koko ajan enemmän alkaneet lähentymään vaikka vielä hieman kummastelua onkin puolin toisin. Muru on saanut hyvää liikuntaa pyöreyteensä kun ovat leikkiralleja matot rullalla vedelleet. Leino ylipäätään rakastaa leikkimistä kovasti ja lelut löytyvät aina aamuisin mitä kummallisimmista paikoista:)
Huomaa miten molemmat kisut tuntuvat oikeasti nauttivan elämästä ja kodin lämmöstä koko sydämmestä ja sehän nyt omaakin sydäntä lämmittää kovasti. Ohessa pari kuvaa vielä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.