Päivitetty 19.02.2020

Lupaus vuodelle 2020


Uudenvuodenlupaukset, ne armottomat toiveet paremmasta elämästä, jotka on rikottu viimeistään jo tammikuun kolmannella viikolla. Taas yksi vuosi alkoi pettymyksellä, kun sitä ei pystynytkään pitämään liian vaikeaa lupaustaan.

Mitä jos tänä vuonna tekisitkin lupauksen, jonka voisit käsi sydämellä vuoden päättyessä sanoa pitäneesi koko kuluneen vuoden? Mitä jos lupaisit jotakin, jonka pitäminen olisikin oikeasti sydämen asia?

Me Kulkureissa haastamme kaikki seuraajamme tänä vuonna tekemään lupauksen koirille. Lupauksen, joka jotenkin edesauttaa maailman apua tarvitsevien koirien hyvinvointia. Lupaus voi olla yhden steriloinnin tukeminen kuukausittain, tiedon levittäminen rescuetoiminnasta, muutaman euron suuruinen kuukausilahjoitus kestävään eläinsuojelutyöhön tai esimerkiksi vapaaehtoistyö koirien puolesta. Lupaus voi olla minkä suuruinen vain, tärkeintä on, että sen pitäminen on realistista ja että se saa sinut tuntemaan hyvää oloa.

Mikä on sinun lupauksesi koirille? Kommentoi alle tai kerro omassa feedissäsi tai stoorissasi ja tägää meidät Facebookissa tai Instagramissa. Voit myös haastaa mukaan kaverisi ja perheesi!

Jos haluat, voit jo nyt tehdä pienen lahjoituksen uuden vuoden kunniaksi ja tukea Romaniassa tehtävää sterilointityötä lahjoittamalla joko Mobile Paylla numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit” tai tekemällä tililahjoituksen lahjoitustilillemme FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

Iso kiitos ja ihanaa vuodenvaihdetta kaikille!

#lupauskoirille

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa