Päivitetty 20.06.2020

Maxyn hammashuoltoon vastaanotettiin huimat 1104€


A little help from my friend-projekti kehitettiin auttamaan Romaniassa ja Suomessa ruohonjuuritasolla eläimiä ja heidän auttajiaan. Projektista voi lukea lisää täältä.

Ensimmäisenä projektin kohteena oli Maxy, Suomessa kotia etsivä seniorikoira, joka on odottanut kotihoidossa oman kodin löytymistä maaliskuusta saakka. Maxyn hammaskaluston suhteen on ollut huolta, sen suussa oli katkenneita ja mustunut hammas ja muutenkin seniorin suuhun ei oltu koskaan kunnolla kurkattu hoidollisessa mielessä.

Osallistuitte upeasti Maxyn auttamiseen ja sen hammasremonttia varten saatiin kokoon huimat 1104 €. Kiitos kaikille tukijoille!

Maxy vietiin kotihoitajan toimesta Eläinklinikka Herttaan viime perjantaina. Koska vieraiden käsittely on Maxylle vaikeaa, sillä käytettiin kuonokoppaa ja se rauhoitettiin tutkimusta varten. Maxysta ehdittiin ottaa verikokeet leishmanian ja sydänmadon uudelleentestausta varten ja suuta tutkia pinnallisesti, kun Maxyn hengitys alkoi takkuilla ja limakalvot sinertää, joten se jouduttiin herättämään suunniteltua aikaisemmin.

Pitkä hammasremontti ei siis tämän nukutusongelman vuoksi tule Maxylla kysymykseen. Hyvää on se, että sellaiselle ei olekaan suurempaa tarvetta. Maxyn suu oli eläinlääkärin mukaan siisti, kolme katkennutta hammasta ovat vanhoja vaurioita eivätkä mitä todennäköisimmin vaivaa koiraa. Maxylla ei ollut hammaskiveä eikä tulehduksia suussa. Tilanne olikin siis paljon oletettua parempi! Maxyn eläinlääkärireissu kustansi 326,73 €.

Tästä opimme sen heti näin projektin alkuvaiheessa, että jatkossa vastaavissa tilanteissa teetämme ensin tarkastuksen ja teemme tarkan hoitosuunnitelman ennen varojen keruuta. Näemme kuitenkin onnellisena tilanteen, että Maxylla on kaikki hyvin, tiedämme nyt että sen suu on kohtuullisessa kunnossa, se ei kestä nukutuksia ja että meillä on maailman parhaat tukijat.

Projektissa ideana on, että mikäli kohteista jää varoja yli, lopuilla tuotoilla tuetaan Kulkurien sterilointitoimintaa eri muodoissaan. Niinpä Maxylle kohdistettujen tuottojen avulla saamme tehtyä vaikka mitä hyvää muutakin! Kerromme näistä kohteista pian lisää erillisessä postauksessa.

Maxy jatkaa elämää kotihoidossa yhtä murhetta kevyempänä, toivotaan senirolle sujuvaa syksyä!

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.