Meitä tarvitaan – Cosoban tarhalla

Kaikilla yhteistyötahoillamme on tällä hetkellä kova avun tarve, mutta eläinsuojelijat kamppailevat silti sitkeästi koirien puolesta päivästä toiseen. Myös Cosoban 500 koiran tarhalla tilanne on tällä hetkellä hyvin raskas.

Tarhan omistaja, eläinlääkäri Adina Vladut kertoo, mitkä asiat kuormittavat tarhaa tällä hetkellä eniten:

“To have enough money for food, for the carers salaries and for improvements at the shelter are the biggest problems for me in Cosoba at the moment. The monthly costs for food for dogs are approximately 4 000 €. I can’t afford to buy junior or canned food, only the cheapest dry food on the market.”

Isolla koiratarhalla rahaa ruokaan kuluu paljon. On sydäntä särkevää, että esimerkiksi pennuille ei ole tällä hetkellä mahdollista ostaa erikseen penturuokaa, joka tukisi niiden kehitystä huomattavasti paremmin.

Adina tekee jatkuvasti tarhalla tärkeitä kehitystoimenpiteitä parantaakseen Cosoban tarhan turvallisuutta ja koirien oloja. Viimeisimpänä tarhan pihalle on rakennettu uusia asuintiloja koirille, jotta taas adoptoiduille, pian kohti Suomea lähteville koirille vapautuu turvallisempia ja hygieenisempiä tiloja missä viettää aikaa ennen kotimatkaa. Tämä on tärkeä ja hieno parannus, joka vähentää bakteerien ja virusten leviämisen riskiä.

Adinan seuraava projekti on rakentaa tarhan isolle pihalle uusi aitaus, jotta myös häkeissä asuvilla koirilla tulevaisuudessa olisi mahdollisuus päästä päivittäin juoksemaan ja leikkimään tarhalla vapaina. Se olisi upea parannus tarhan koirien elämänlaatuun.

Cosoban tarhasta voi lukea lisää sekä katsoa esittelyvideo täällä.

Toivomme Meitä tarvitaan -keräyksellä 13.-24.8. pystyvämme tukemaan Adinaa tarhan päivittäisissä tarpeissa, sekä auttamaan tarhan tärkeissä kehityssuunnitelmissa.

Osallistumalla keräykseen olet mukana auttamassa sekä yhteistyötarhojemme koiria että heitä, jotka antavat kaikkensa koirien eteen. Me haluamme näyttää heille, etteivät he ole yksin.

Lahjoita:

  • Facebook-keräyksen kautta
  • Mobile Paylla numeroon 23855
  • Tilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 1177

Suurkiitos!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.