Päivitetty 16.08.2022

Avustus lähetetty Ioana Bodealle koirien ruokakuluihin


Tuemme säännöllisesti taloudellisesti Romanian yhteistyökumppaneitamme mm. ruuan, eläinlääkärikulujen ja eläinsuojelun arjen päivittäisten kustannusten kanssa.

Lähetimme heinäkuussa Ioana Bodealle 1500e koirien ruokakuluihin. Ioana on ruokkinut kaduilla eläviä koiria ja kissoja koko elämänsä ajan. Vuodesta 1997 hän on pyrkinyt järjestämään sterilointeja kaduilla eläville koirille ja osalle hän yritti löytää koteja. Romanian eläinsuojelullisen tilanteen takia työ kodittomien eläinten parissa ei kuitenkaan ole helppoa.

Ioana toimii oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä Cosobassa sijaitsevalla koiratarhalla, jota ylläpitää Dr Adina Vladutin perustama yhdistys One Rescue Association. Rakenteilla on myös kotitalon pihalle oma pieni koiratarha, jossa Ioana voisi miehensä kanssa sosiaalistaa koiria päivittäin.

Ioanalla on tavallisesti noin 45–55 koiraa vastuullaan, ja näistä moni löytyy myös Kulkurien adoptio-ohjelmasta. Ioana on perheensä kanssa omistanut kaiken vapaa-aikansa auttaakseen eläimiä, ja me Kulkureissa olemme ylpeitä ja iloisia, että juuri Ioana on yksi yhteistyökumppaneistamme.

Tilitämme kuukausittain eläinsuojelijoille osoitetut viitteelliset lahjoitukset. Voit tukea Ioanaa tekemällä lahjoituksen Kulkurien tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 12522 tai MobilePaylla Kulkurien lyhytnumeroon 23855 laittamalla viestiksi Ioana Bodea.

Lisätietoja lahjoittamisesta voit lukea täältä:

https://kulkurit.fi/miten-voin-auttaa/lahjoittaminen/

Lämmin kiitos tuestasi!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.