Päivitetty 26.08.2014

Kodin saanut koira: MINA


Mina prof

 

 

MINA

* arvioitu syntymäaika 2/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

18.6.2014
Vauhdikas Mina on löydetty reilu kaksi kuukautta sitten Bukarestin kadulta täysin sattumalta. Yksi tarhan vapaaehtoistyöntekijöistä oli huomannut pennun ohi kulkiessaan ja poiminut sen mukaansa ja toimittanut tarhalle turvaan. Mina asuu siis tällä hetkellä Glinan tarhalla yhdessä muiden pentujen kanssa odottamassa sitä omaa kotiaan.

Mina on hurmaava pieni vauhtityttö. Neiti juoksee ympäriinsä kuin hyrrä ja sen pysäyttäminen onnistuu ainoastaan nostamalla pikku neidin syliin rauhoittumaan. Se elää tarhalla vapaana muiden pentujen kanssa ja rellestää menemään täydellä sydämellä. Mina tulee mainiosti juttuun muiden koirien kanssa ja onkin saanut laumassa eläessään mainiot sosiaaliset taidot. Mina on luonteeltaan ystävällinen, kiltti, energinen ja hyvin ihmisrakas. Se on reipas ja utelias pentu joka ei turhia arkaile. Muiden koirien keskuudessa Mina on ennemmin alistuva kuin dominoiva ja tästä syystä Minan tulevassa kodissa voisi hyvinkin olla leikkisä koirakaveri odottamassa.

Mina on kaikkea sitä mitä nelikuisen koiranpennun kuuluukin olla ja nyt neidiltä uupuukin enää se oma koti jossa aloittaa elämä rakastettuna perheenjäsenenä.

Mina on kooltaan erittäin näppärä, ei järin suuri mutta ei pienen pienikään Korkeutta tällä hieman makkaramaisella tytöllä on noin 35cm eikä tyttö tule järin paljon tästä enää karvamaankaan. Aikuispainon arvioidaan olevan kymmenen kilon tietämillä.

21.7.2014
Mina on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

Pentua harkitessa tulee muistaa, että pennun kouluttaminen ja kasvattaminen vaatii sitoutumista ja motivaatiota. Pennulla on vielä koko elämä edessään ja parhaimmillaan pentu elää 12-15 vuotta. Päivittäiset tavat, sisäsiisteys ja remmikäyttäytyminen ovat tälle vauhtitytölle vielä aivan tuntemattomia asioita ja tulevan kodin tuleekin olla valmis paneutumaan neidin tapakasvatukseen ja kotikoiraksi opastamiseen.

Minaa ei steriloida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten tuleva omistaja sitoutuu suorittamaan toimenpiteen Suomessa kohtuullisen ajan kuluessa. Rescueyhdistys Kulkurit Ry osallistuu tällöin toimenpidekuluihin 25% eläinlääkärin kuittia vastaan.

 

Mina saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna.
Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Tanjalle.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.