Päivitetty 28.05.2018

#mitäsinänäet


“Minä en voi ratkaista maailman ongelmia”
“Minä en pysty pelastamaan niitä kaikkia”
“Maailma nyt vaan on epäoikeudenmukainen”

Tuttuja lausahduksia? Ehkä olet joskus sanonut tai ajatellut niin.

Tämä koiranpentu on yksi niistä miljoonista pennuista, jotka vuosittain kuolevat Romanian kaduilla. Yksin. Kylmissään. Peloissaan. Kivuliaasti. Se ei ole erityinen, se on vain yksi massassa. Romaniassa se ei ole mitään muuta, kuin katupölyn alle hautautuva roska.

Mutta meille se on jotakin muuta. Jotakin ainutlaatuista ja erityistä. Me olemme nimittäin nähneet sen. Me olemme katsoneet tätä koiranpentua silmiin ja nähneet sen katseesta välittyvän toivottomuuden ennen kuoleman hetkeä. Me olemme nähneet sen pelon ja ahdistuksen, todistaneet sen olemassa oloa. Nähneet tuntevan, elävän olennon, jonka kärsimykselle olisi ollut vaihtoehto.

Maailma on meidän käsissämme ja me olemme siitä ja sen suurimmista ongelmista vastuussa. Katso siis nyt tätä pentua silmiin ja sano: “Minä voin muuttaa maailmaa”.

Vain näkemällä se on mahdollista.

Voit aloittaa heti jakamalla tämän postauksen ja lahjoittamalla pienen summan tekstiviestillä. Kuukauden aikana kaikki tekstiviestitse tulleet lahjoitukset nimittäin kohdennetaan sterilointityöhön Romaniassa.

Toimi näin:
1. Valitse summa: 1, 2, 3, 5, 10, 15 tai 20 euroa
2. Kirjoita tekstiviestiin KULKURIT ja valitsemasi summa ilman välilyöntiä, esim KULKURIT10
3. Lähetä viesti numeroon 16155

Voit tietysti myös lahjoittaa tilisiirtona: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299.

Iso kiitos sinulle, joka olet mukana tärkeän asian tukemisessa!

————————————————

#mitäsinänäet-kampanjan aikana 7.4-7.5.2018 haluamme haastaa kaikki miettimään omia valintojaan elämässään ja pohtimaan, voisiko sitä kuitenkin itse pienenä ihmisenä jotenkin auttaa myös kodin seinien ja maan rajojen ulkopuolella. Voisinko minä nähdä kauemmaksi?

Kampanjan aikana tulemme kohdentamaan kaikki voimamme Romanian koirien sterilointeihin. Steriloinnit ovat meille todellinen sydämen asia jo valmiiksi ja nyt pahimman pentusesongin alla koemme, että on entistäkin tärkeämpää levittää sanomaa sterilointien tärkeydestä. Tule sinäkin mukaan jakamaan tietoisuutta ja tukemaan sterilointiprojektejamme Romaniassa!

————————————————

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa