Joulukorttien yhteistilaus

Joulu on pian jo ovella – ja niin ovat myös Kulkureiden joulukortit! 

Aika joulutervehdyksille lähenee, ja mikä olisikaan ilahduttavampaa kuin lähettää läheisille kauniit joulukortit. Nyt voit samalla tukea Kulkureiden tekemää eläinsuojelutyötä helpolla ja hauskalla tavalla: nimittäin joulukorttien yhteistilauksella! 

Joulukorttien tilaaminen yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa on helppo tapa auttaa ja yhteistilauksen tekeminen on yksinkertaista.

 

Tilaus toimii näin:

  1. Avaa tämän ohjeistuksen alla oleva joulukorttiesite ja tulosta tilauslomake ja korttimallit tai tallenna se tietokoneellesi / tabletille. Lomake on sinun käyttöösi ja tilauksien hallinnointia helpottamaan. Voit myös kirjata tilaukset ylös muulla haluamallasi tavalla.
  2. Täytä tilaajat lomakkeelle tai kirjaa ne ylös sitä mukaan, kun saat tilauksia. Näin pysyt ajan tasalla siitä, kuka on tilannut minkäkin määrän mitäkin settejä. 
  3. Kerää jokaiselta tilaajalta maksu korteista itsellesi sopivimmalla tavalla. Yhden setin hinta on 6,00 euroa. 
  4. Kun olet saanut tilaukset kirjattua, tee kokonaistilaus viimeistään 18.11.2022 alla olevan tilauslomake-linkin kautta. Lähetämme sinulle tämän jälkeen maksutiedot tilauksellesi. Maksettuasi tilauksen, laitamme kortit matkaan ja voit jakaa tilatut kortit tilauksen tehneille henkilöille! Korttien toimitus alkaa viikolla 45 ja sen jälkeen ne toimitetaan tilaajille aina mahdollisimman nopeasti. 

 

Valmista tuli! 

 

Yhteistilauksen minimitilausmäärä on 5 korttisettiä. Toimitusmaksu on 4,90€ / toimitus, riippumatta tilattujen settien määrästä. 

Mikäli haluat tilata yksittäisiä korttisettejä, onnistuu se verkkokaupastamme osoitteesta www.hoboshop.fi.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen joulukorttien yhteystilaukseen, ole rohkeasti yhteydessä. Joulukorttien yhteistilauksia koordinoi Anneli, hänet tavoitat osoitteesta anneli.torvi@kulkurit.fi

 

Kiitos, että autat meitä auttamaan ja tuet kestävää eläinsuojelutyötä tilaamalla Rescueyhdistys Kulkurit ry:n joulukortteja.

 

Lataa joulukorttiesite tästä

 

Tilauslomakkeelle pääset täältä: https://forms.gle/9mDqsC9VUyVCZuw56