Päivitetty 23.11.2014

Kodin saanut koira: POLAR


Polar

POLAR

* arvioitu syntymäaika 03/2014

* uros

*Romaniassa

 

 

 

 

2.11.2014
Glinan vapaaehtoiset työntekijät olivat elokuun viimeisenä päivänä ostamassa Glinan koirille ruokaa suuresta supermarketista. Parkkipaikalla he tapasivat Polarin ja tämän siskon Kendran. Kaupan vartijalta tiedusteltiin asiasta ja tämä kertoi jokun hylänneen sisarukset sinne. Näin siis Polar ja Kendra matkasivat suoraan samalla kyydillä Glinan tarhalle, jossa niiden elämä on turvallisempaa kuin vilkkaan supermarketin pihalla autojen seassa.

Polar on reipas, sosiaalinen ja tulossa heti ensimmäisenä tutustumaan tarhalle tulijoihin. Se asustelee isolla aidatulla alueella, huoltomökin laitamilla, vapaana toisten pentujen kanssa. Siellä ne saavat päivät pitkät turvallisesti leikkiä ja touhuilla normaali pentujen tapaan.

Sosiaalisen, uteliaan ja rohkean ajatusmaailman omaava Polar tulee varmasti selviämään elämässä hyvin, kunhan sille annetaan turvallinen ja johdonmukainen kasvatus sekä aktiivista toimintaa. Koska Polar dominoi jonkinverran toista urosta tarhalla, sitä ei suositella uros koiran seuraksi, mutta lempeä ja pitkäpinnainen narttu olisi loistava kaveri ohjaamaan Polaria sen tiellä kohti kotikoiran saloja.

Polarista kasvaa aikuisena oletettavasti keskikokoinen (50-55 cm/ 20-25 kg) koira.
Ethän tarjoa Polarille kotia hetken mielijohteesta! Vaikka poika onkin somainen kuin karamelli, se tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa rakkautta ja rajoja sekä koirakokemusta omaavaa ihmistä omistajakseen.

Polar luovutetaan uuteen kotiinsa kastroituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädöt hoidettuna sekä uuden karhea EU-passi mukana. Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

23.11.2014
Polar on varattu Saksaan

Varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.