Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja ennakkoluulottomuus. Siksi haluammekin jatkuvasti kehittyä ja pitää toimintamme innovatiivisena ja ajankohtaisena unohtamatta milloinkaan perimmäisiä intressejämme kodittomien koirien auttamisessa.

Kulkureissa toimii tällä hetkellä kolmen osa-aikaisesti palkatun työntekijän lisäksi noin 60 aktiivista vapaaehtoistoimijaa, sisältäen viisihenkisen hallituksen. Toimintamme on pitkälle prosessoitua ja meille on tärkeää luoda vapaaehtoistoimijoillemme selkeät ja turvalliset raamit, joiden sisällä he saavat toimia usein varsin omatoimisesti, kuitenkin ryhmän ja ohjaajan tuen ollessa aina käytettävissä.

Haemme nyt joukkoomme uusia vapaaehtoistoimijoita erilaisiin tehtäviin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työkohtaisesti ja kaikille uusille toimijoille nimetään oma mentori, joka kulkee rinnalla opastaen uuteen työhön asia kerrallaan. Kaikki tehtävät ovat etänä suoritettavia.

Toivomme hakijoilta sitotuneisuutta vapaaehtoistyötä kohtaan, avointa mieltä ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Kunkin haettavan tehtävän tarkemmat hakukriteerit luetellaan alla tehtäväkuvauksen yhteydessä.

Tarjoamme vapaaehtoistyöpaikan innostavan, merkityksellisen ja vastuullisen eläinsuojelutyön parissa, turvallisen ja motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan täysin uudella osa-alueella. Työstä ei makseta rahallista korvausta, toimijoillemme mahdollisuus auttaa kodittomia eläimiä on suurin työstä saatava palkinto.

Hobo Shop-tiimi

Kulkurien verkkokauppa Hobo Shop on yhdistykselle tärkeä varainkeruun muoto ja olemme viime vuosina panostaneet merkittävästi Hobo Shopin toimintaan. Hobo Shopissa myydään koiraperheille hyödyllisiä, käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita, ja pyrimme huomioimaan tarjonnassamme erityisesti vastuullisen kuluttamisen ja ekologisuuden. Hobo Shop-tiimissä työskentelee noin kymmenen hengen tiimi ja etsimme nyt joukkoon seuraavia uusia vahvistuksia:

Tiiminvastaava (1-2 henkilöä)

Etsimme tiimiin verkkokaupasta jonkin verran kokemusta omaavaa innostunutta ja idearikasta vastaavaa, joka huolehtii tiimin toiminnasta vieden sitä eteenpäin huolehtimalla nykyisten toimintojen ylläpidosta ja kehittäen verkkokaupan toimintaa entisestään. Tiiminvastaavan tehtäviin kuuluu verkkokaupan budjetointi & budjetin seuranta &raportointi yhdistyksen johdolle, tuotteistuksen ja kampanjoiden ideointi yhdessä muun tiimin kanssa, tuotteiden tilaaminen, tiimin ja muun Kulkuri-verkoston kanssa palaveeraaminen noin 1-2 kertaa kuukaudessa ja muu tiimin viikottaiseen ylläpitoon liittyvä toiminta. Tehtävää on mahdollista myös osittain jaotella kahden vastaavan välille.

Tehtävä ei edellytä verkkokaupan teknistä ylläpitoa tai osaamista ja lisäksi mm. markkinointi ja postitus on koordinoitu tiimissä muille toimijoille. Etsimme organisointikykyistä, kaupallista ajattelua omaavaa ja motivoitunutta tekijää, jolle tiimissä toimiminen ja verkkokauppaan liittyvien asioiden koordinointi on mieleistä ja kiinnostavaa tekemistä. Ajallisesti toivoisimme sinulla olevan käytettävissä vähintään muutamia tunteja viikkotasolla, sesonkiaikoina mahdollisesti väliaikaisesti enemmänkin.

Tiiminvastaavana sinulla on mahdollisuus toteuttaa uusia ideoita, käyttää luovuutta ja mahdollistaa verkkokaupan tuottojen seurannan myötä elintärkeää varainhankintaa yhdistyksen toimintaan.

Asiakaspalvelija

Etsimme verkkokauppa-tiimiin asiakaspalautteiden ja reklamaatioiden hoitajaa. Käytännössä työnkuvaan kuuluu verkkokaupan asiakkaiden sähköposti-viesteihin vastaamista ja tarvittaessa palautteiden ja reklamaatioiden välittämistä ja/tai hoitamista eteenpäin. Tehtävä ei vaadi viikkotasolla paljoakaan aikaa (noin 1 h) ja tehtävä sopiikin hyvin pieneksi vapaaehtoistyönkuvaksi ihmiselle, jolla on asiakaspalvelun perusasiat hallussa ja kiinnostusta toimia mukana muun Hobo Shop-tiimin toiminnassa resurssien mukaan.

Kotihoito-tiimi (2-3 henkilöä) 

Kulkurien kotihoito-tiimissä toimii viiden henkilön aktiivinen ja osaava joukko, joka toivottaisi nyt tervetulleeksi tiimiin uusia toimijoita auttamaan tärkeässä työssään. Kotihoito-toiminta on merkityksellisessä roolissa vuosittain kymmenille apuamme tarvitseville koirille ja kotihoito-tiimissä koordinoidaan laajasti kaikkea kotihoitoon liittyviä tehtäviä. Kotihoito-tiimin tehtäviin kuuluu mm. uusien kotihoitajien haastatteleminen, kotihoitajien koordinointi, tukeminen ja ohjaaminen, kotihoitopaikkojen etsintä sitä tarvitseville koirille, uudelleensijoitukseen tulevien koirien tilanteiden kartoittaminen ja järjestely ja kotihoitorekisterin ylläpito. Voit toimia tiimissä yhdessä tai useammassa roolissa kiinnostuksesi ja resurssiesi mukaan, mutta toivomme että sinulla olisi viikkotasolla vähintään muutamia tunteja aikaa vapaaehtoistyölle.

Kotihoito-tiimissä on rautaisia ja ihania osaajia, joilta on mahdollisuus oppia paljon ja päästä mukaan hyvin prosessoituun, turvalliseen ja kiinnostavaan tiimiin. Kotihoito-tiimissä mahdollistetaan elämän turvasatamia monille niitä tarvitseville koirille ja välillä joudutaan olemaan myös vaikeiden mutta opettavaisten ja onnistuessaan hyvin palkitsevien aiheiden äärellä uudelleensijoitusten, käytöshaasteiden ja kipukäytöksen äärellä.

Rekisterin ylläpitäjä (1-2 henkilöä)

Kulkurien toiminnassa dokumentoidaan paljon erilaista dataa liittyen mm. koirien terveyteen, adoptiokuormiin, saapumistietoihin ja muihin tietoihin liittyen. Tarkka ja huolellinen rekisterien ylläpito on tärkeässä roolissa vastuullisen yhdistyksen toiminnassa.

Etsimme nyt 1-2 henkilöä jakamaan kokeneiden toimijoiden kanssa rekisterien ylläpito-vastuuta. Tehtävät ovat omatoimisesti ja ajankäytöllisesti joustavasti tehtäviä omien resurssien puitteissa ja tehtäviin perehdytetään yksilöllisesti.

Edellytämme Google Driven ja Excelin osaamista ja toivomme että tehtävään hakeutuvalla olisi käytettävissä noin 1-2 tuntia viikottain vapaaehtoistyöhön.

Some-tiimi 

Kulkurien tehokkain näkyvyyden muoto on alati kasvavat sosiaalisen median kanavamme. Oletko luova sisällöntuottaja ja haluatko päästä käyttämään taitojasi Romanian koirien hyväksi? Some-tiimissämme on nyt paikkoja avoinna orgaanisen somesisällöntuottamisen ja moderoinnin parissa erilaisissa tehtävissä. Teknisemmästä somemainonnasta ei tarvitse olla kokemusta.

Someosaaja/sisällöntuotto (2-3 hlö)

Sisällöntuottajan tehtäviin kuuluu laajasti erilaista markkinointisuunnittelua, moderointia ja sisällöntuottamista, ensisijaisesti Kulkurien somen ja toissijaisesti myös kotisivujen toimiessa työkenttänä. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi sosiaalisen median eri kanaviin kodittomien koirien kodinetsintä-ilmoitusten työstämistä, koulutus- ja koirien hyvinvointivinkkien jakamista, adoptiokuorma-somen tekemistä ja ajankohtaisten asioiden nostoja jne.

Moderointi/sisällöntuotto (2 hlö)

Moderoinnin tehtäviin kuuluu yhdistyksen some-kanavien moderointia ja viesteihin vastaamista sekä esimerkiksi Kulkurien Instagram-stoorien hoitamista. Lisäksi tehtäviin voi kuulua jonkin verran markkinointisuunnittelua ja sisällöntuotantoa, ja tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa Kulkurien some-tiimissä.

Ensisijaisesti haemme omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia myös tiimissä ja hallitsevat vahvasti elävän tekstin kirjoittamisen ja Facebookin ja Instagramin käytön, sisältäen myös reelssien ja storyn taitamisen. Sometiimi kokoontuu yhdessä etänä ideoimaan 1-2kk välein.

Eduksi katsotaan, jos hakijalta löytyy osaamista (tai mielenkiintoa oppia) myös yhdistyksen virallisen tiedotuskanavan, kotisivujen käyttöä. Kotisivumme toimivat WordPress-pohjalla ja pidämme tärkeänä, että ne ovat käyttäjäystävälliset, visuaalisesti selkeät ja alati tarpeen mukaan kehittyvät.

Työnkuvan vaatimiin ajallisiin resursseihin ja aikatauluun pystyy vaikuttamaan itse paljon, mutta viikkotasolla aikaa tulisi olla vähintään 2-3 h käytettäväksi.

Toivomme hakijoita liittämään hakemukseen aikaisempia näytteitä some/sisällöntuotanto-työstä ja työnäyte-tekstin vapaavalintaisesta aiheesta rescuetoimintaan liittyen. Muut hakuohjeet ilmoituksen lopussa.

 

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä mahdollinen cv työnkuva-kohtaisten toiveiden mukaisesti osoitteeseen rekrytointi@kulkurit.fi 27.6.2024 mennessä.

 

Lisätietoja

Salla Honkapää

Toiminnanjohtaja

salla.honkapaa@kulkurit.fi

040-7556081

Muuta

Jos olet kiinnostunut aktiivitoiminnasta Kulkureissa, mutta et löytänyt edellisestä listauksesta sinulle sopivia työnkuvia, voit aina olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtajaamme (salla.honkapaa@kulkurit.fi) ja esitellä itsesi sekä kertoa millainen vapaaehtoistyö sinua voisi kiinnostaa ja millaista osaamista sinulla on. Löydät lisää tapoja auttaa myös täältä: https://kulkurit.fi/miten-voin-auttaa/

 

Lue myös:

Infoa koiran uudelleensijoittamisesta

Tuki perheille kotiutumisen jälkeen Vastuullisena toimijana Kulkurit sitoutuu huolehtimaan kauttaan adoptoiduista myös niiden kotiutumisen jälkeen. Tämä tarkoittaa tukea perheelle alun haasteisiin ja tarvittaessa perheen tukemista sekä neuvojen ja vinkkien antamista...

lue lisää

Kulkurit lomalla 24.6.-14.7.2024

Kulkurit lomalla 24.6.-14.7.2024 Kulkureissa lomaillaan kolmen viikon ajan ajalla 24.6.-14.7.2024. Tänä aikana meillä otetaan ansaitusti iisisti ja ladataan akkuja jotta jaksamme auttaa kodittomia koiria jälleen loppuvuoden ajan. Loma vaikuttaa jonkin verran...

lue lisää

Kulkurien hallitus 2024-2025 on valittu

Rescueyhdistys Kulkurit ry valitsi vuosikokouksessaan 11.5.2023 uuden hallituksen kaudelle 2024-2025. Hallitus järjestäytyi 14.5., ja nyt on aika esitellä yhdistyksen uuden hallituksen jäsenet. Nina Ehrström hallituksen puheenjohtaja "Ensikosketukseni rescuetoimintaan...

lue lisää

#SyntynytHylätyksi -sterilointikeräys tuotti 20 814,75 €

Aivan mielettömän suuri kiitos kaikille jotka osallistuitte Syntynyt Hylätyksi -sterilointikeräykseen! ❤️Vain seitsemässä päivässä 11.4.-18.4. te todellakin näytitte, miten valtava voima on yhteisössä! Syntynyt Hylätyksi -sterilointikeräyksen yhteissummasta kasvoi...

lue lisää

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi: Tapahtumakoordinaattori (2)

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi...

lue lisää

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi: Varainkeruukoordinaattori

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi...

lue lisää

Toiminnanjohtajan uuden vuoden tervehdys 1.1.2024

Valoisaa vuoden ensimmäistä päivää! Saan jälleen kerran tervehtiä teitä Kulkurien tukijat, seuraajat, aktiivit ja adoptioperheet sekä kaikki muut toiminnastamme kiinnostuneet eläinten ystävät. Uuden uutukaisen vuoden kynnyksellä me luomme katseen eteenpäin, mutta sitä...

lue lisää

Tiedote: Kulkurit lomalla 18.12.2023–7.1.2024

Kulkureissa lomaillaan kolmen viikon ajan ajalla 18.12.2023-7.1.2024. Tänä aikana meillä otetaan ansaitusti iisisti ja ladataan akkuja, jotta jaksamme auttaa kodittomia koiria alkavanakin vuonna. Loma vaikuttaa jonkin verran toimintoihimme, joten tässä muutamia...

lue lisää