Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi: Tapahtumakoordinaattori (2)

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja ennakkoluulottomuus. Siksi haluammekin jatkuvasti kehittyä ja pitää toimintamme innovatiivisena ja ajankohtaisena unohtamatta milloinkaan perimmäisiä intressejämme ja tapaamme toimia.

Kulkureissa toimii tällä hetkellä kolmen osa-aikaisesti palkatun työntekijän lisäksi noin 70 aktiivista vapaaehtoistoimijaa, sisältäen viisihenkisen hallituksen. Toimintamme on pitkälle prosessoitua ja meille on tärkeää luoda vapaaehtoistoimijoillemme selkeät ja turvalliset raamit, joiden sisällä he saavat toimia usein varsin omatoimisesti, kuitenkin ryhmän ja ohjaajan tuen ollessa aina käytettävissä. Kulkurien toiminta ei olisi mahdollista ilman aktiivisia vapaaehtoistoimijoita. Myös tapahtumatoiminta pyörii vapaaehtoisvoimin ja haemmekin tapahtumatiimiin vahvistusta kahden uuden tapahtumakoordinaattorin kautta.

Tapahtumakoordinaattorit perehdytetään tehtävään ja heille nimetään oma mentori, joka kulkee rinnalla opastaen uuteen työhön asia kerrallaan.

Tapahtumakoordinaattori

Työnkuvaus

Yksi varainkeruumme tärkeä muoto on erilaiset tapahtumat, joilla keräämme varoja kestävään eläinsuojelutyöhömme, kohtaamme ihmisiä ja kerromme toiminnastamme sekä tarjoamme ihmisille ja koirille elämyksiä sekä yhdessä tekemisen iloa täällä Suomessa. Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden useilla paikkakunnilla ja niitä on kaikkiaan vuodessa reilusti yli 20.

Tapahtumiin kuuluvat erilaiset myyjäiset, koirapuistoilut, sekä teematapahtumat kuten Halloween-polku. Lisäksi järjestämme monenlaisia koirien hyvinvointi- ja harrastustapahtumia sekä osallistumme messuille, yhteistyötapahtumiin ja kerromme toiminnastamme erilaisilla vierailuilla. Pyrimme myös joka vuosi kehittämään uudentyyppisiä tapahtumia vanhojen tuttujen suosikkitapahtumien rinnalle.

Tapahtumatuotoilla on kriittinen merkitys yhdistyksen varainkeruussa ja toiminnan pyörittämisessä niin Suomessa kuin Romaniassakin.

Haemme nyt joukkoomme kahta tapahtumakoordinaattoria tapahtumatiimiin, jonka toimenkuvaa kuuluu tapahtumien kokonaisvaltainen organisointi ja toteutus yhdessä muiden tapahtumakoordinaattorien kanssa ja yhdistyksen muun henkilöstön avulla.

Edellytämme hakijalta reipasta ja oma-aloitteista otetta vapaaehtoistyöhön, selkeää motivoituneisuutta ja sitoutumiskykyä kestävän eläinsuojelutyön eteen tehtävään työhön, sosiaalista ja positiivista luonnetta sekä halua oppia uutta. Haemme kahta tapahtumakoordinaattoria. Toivoisimme toisen koordinaattoreista asuvan pk-seudulla ja hänellä olevan mahdollisuuden auton käyttöön. Toinen koordinaattoreista voi asua missä päin Suomea tahansa ja työskennellä tiimissämme etäyhteyksien nojalla. Mahdollisesti pk-seudun ulkopuolella asuvalta koordinaattorilta toivoisimme some- ja markkinointiosaamista.

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen eläinsuojelutyön ytimessä, innostavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan täysin uudella osa-alueella. Työstä ei makseta rahallista korvausta, toimijoillemme mahdollisuus auttaa kodittomia eläimiä on suurin työstä saatava palkinto. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 29.2.2024 mennessä osoitteeseen: melanie.eskelinen@kulkurit.fi tai nina.nyfors-vartia@kulkurit.fi .

 

Lisätiedot:

Tapahtumakoordinaattorit
Melanie Eskelinen melanie.eskelinen@kulkurit.fi ja Nina Nyfors-Vartia nina.nyfors-vartia@kulkurit.fi

 

kulkurit.fi

Instagram: https://www.instagram.com/rescueyhdistyskulkurit/

Facebook: https://www.facebook.com/kulkurit

Lue myös:

Kulkurien loppu talven ja kevään tapahtumat

Talvi alkaa näyttämään merkkejä keväästä, ja myös Kulkureiden tapahtumat vuodelle 2024 voivat alkaa ✨ Tapahtumakalenteria tullaan päivittämään säännöllisesti, joten ota artikkeli seurantaan! Hesyn löytöeläinpäivät 9.-10.3. HESY-keskus Löydät Kulkurien pisteen Hesyn...

lue lisää

Tiedote: Kulkurit lomalla 18.12.2023–7.1.2024

Kulkureissa lomaillaan kolmen viikon ajan ajalla 18.12.2023-7.1.2024. Tänä aikana meillä otetaan ansaitusti iisisti ja ladataan akkuja, jotta jaksamme auttaa kodittomia koiria alkavanakin vuonna. Loma vaikuttaa jonkin verran toimintoihimme, joten tässä muutamia...

lue lisää

Kulkurit mukana HESYn Joulutorilla 25.–26.11.

Kulkurit ovat mukana Hesyn Joulutorilla la–su 25.–26.11. Luvassa on eläinsuojelu- ja rescueyhdistysten yhteiset joulumarkkinat! Hanki paketteja pukinkonttiin ja auta samalla kodittomia eläimiä. Tarjolla ainutlaatuisia käsitöitä, herkkuja, kortteja, järjestöjen...

lue lisää

Joulukalenterit ja joulukortit nyt tilattavissa

Kulkurien uniikit joulukalenterit Nyt saamme jo hiiskua jännittävistä uutisista: tänä vuonna olemme saaneet myyntiin jopa kahta erilaista, aivan mielettömän upeaa, Kulkureille varta vasten suunniteltua paperijoulukalenteria. 😍 Koiraperheen oma joulukalenteri...

lue lisää

Shout it Out -huutokauppa vol. 8 alkaa 13.11.

Kulkurien huippusuosittu Shout it Out -hyväntekeväisyyshuutokauppa tulee taas, nyt jo kahdeksatta kertaa! Huutaja Tänä vuonna huutaminen alkaa 13.11.2023, mutta huutokaupparyhmään kannattaa liittyä jo nyt, jotta pääset fiilistelemään viime vuoden lahjoituksia ja...

lue lisää

Kulkurit ry mukana HESY:n Löytöeläinpäivillä 7.-8.10.

HESY:n perinteiset löytöeläinpäivät tulevat taas 7.-8.10. ja Kulkurit ry on mukana tapahtumassa Löydät meidät siis löytöeläinpäiviltä, jossa sinulla on mahdollisuus tulla moikkaamaan meitä ja kyselemään lisää Kulkureiden toiminnasta. Meiltä löydät myös Kulkureiden...

lue lisää