Päivitetty 28.07.2015

Kodin saanut koira: ROSEL


rose8ROSEL

* arvioitu syntymäaika 3/2015

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

29.6.2015
Kevät on jo takanapäin, mutta kevään tuomat pennut näkyvät Luiza Mandrun kotona, jossa on peräti 25 pentua. Luiza Mandru on romanialaisnainen, jonka kanssa Kulkurit on pitkään tehnyt yhteistyötä. Ja jotta voimme keventää Luizan taakkaa ja huolta suurista pentumääristä, on steriloinnit ainoa mahdollinen keino päästä tuohon päämäärään.

Rosel ja Ness ovat sisaruksia, jotka Luizan mies on löytänyt toukokuussa 2015, heidän kotinsa läheisyydestä. Pennut olivat hyväkuntoisia ja muutenkin reippaan oloisia, joten he olivat hylätty vasta äskettäin ja tarkoituksella lähelle Mandrujen taloa, jotta nämä mahdollisesti löytäsivät pennut ja ottaisivat suojaan. Pennuista on ilmeisemmin sen verran välitetty, kun ne on haluttu saada turvaan.

Rosel on niin hurmaava kuin miltä näyttääkin. Iloinen ja täynnä elämää, niinkuin pienen pennun kuuluukin olla. Vaikka leikki tälle iloiselle pallorolle maistuu ja kaveriksi käy myös kissakin, on ihminen Roselle rakkaampi ja useasti Rosel hakeutuukin ihmisen jalkoihin ja syliin. Ruokailun koittaessa, on Rosel itse rauhallisuus ja odottaa kohteliaasti omaa vuoroaan. Aikuisia koira kunnoittaa, eikä Rosel ole kova haukkumaan.

Roselin arviodaan jäävän pieneksi tai pieneksi keskikokoiseksi ja paino jää todennäköisesti alle 10 kg.

8.7.2015
Pikkuinen Rosel on varattu.

28.7.2015
Rosel saapui 25.7.2015 odotettuna perheenjäsenenä kotiinsa.

Varausta hoiti Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.