Päivitetty 01.10.2015

Kodin saanut koira: SMILEY (Ladyn pentu)


10534175_10203779440223910_6478318382496610322_nSMILEY

* synt. 4/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

25.07.2014

Romaniassa syntyy joka vuosi valtava määrä pentuja. Osa jää kaduille elämään, osa joutuu kunnallisille tarhoille ja osa pääsee elänsuojelioiden luokse turvaan.
Toukokuun lopulla löytyi metsästä, läheltä yhteistyökumppanimme Luiza Mandrun asuinpaikkaa, nuori narttu ja sen kuusi pientä pentua. Pennuista kolme on narttuja ja kolme uroksia. Pentujen emo oli löytymis hetkellä selkeästi peloissaan ja hädissään pienokaistensa puolesta, mutta se rentoutui nopeasti kun huomasi ettei kukaan aikonut tehdä pahaa sille tai sen pennuille. Näin pennut löysivät tiensä Luizan luokse turvaan. Pennut saivat nimikseen: Kim, Mela, Sira, Rusty, Smiley ja Pepy.  Pennut ovat nyt saaneet kasvaa rauhassa Luizan ja hänen miehensä hellässä huomassa ja niistä onkin kasvanut varsin terhakoita nuoria koiran alkuja.

Pennut ovat uteliaita perus pentuja. Ne elävät Luizalla todella suojattua elämää ja ne eivät ole nähneet mitään, mitä suojatun, turvallisen pihan ulkopuolella on. Luizan luona pennut ovat oppineet jo tärkeitä kotikoiran oppeja ja niiden sisäsiiteys opetuskin on alkanut jo varsin mallikaasti. Normaali kodin äänet ja toimet ovat pennuille tuttuja, mutta pihan ulkopuolinen elämä on pennuille vielä varsin vierasta. Eli tulevien omistajien täytyy varautua opettamaan pennuille kaikki mahdollinen remmikävelystä, sisäsiiteyteen ja myös olla tukena tutustuessanne suureen ihmeelliseen maailmaan.

Pennut ovat hyvin uteliaita ja reippaita koiran alkuja. Ne ovat kovia leikkimään ja riehumaan. Ne ovat tavanneet myös kissoja ja toisia koiria, joten tulevissa kodeissa voisi myös olla kissa tai koirakavereita jo. Pennut tulevat kasvamaan noin 10-15 kiloisiksi.

27.8.2014
Smiley on lentämässä Suomeen kotihoitoon 5.9.14, tietysti vielä hienompaa olisi jos pikkumies pääsisi matkaamaan tuolloin suoraan omaan loppuelämän kotiinsa. Mikäli olet siis katsonut Smileytä sillä silmällä muttet ole vielä ottanut yhteyttä, niin nyt olisi oikea aika.

2.9.2014
Smiley on varattu ja se matkaa Suomeen saavuttuaan suoraan omaan pysyvään kotiinsa.

5.9.2014
Smiley lensi omaan kotiinsa Suomeen!

1.10. 2015
Jo vuoden päivät omassa kodissaan asustelleen Smileyn omistaja laittoi meille mukavia kuulumisia:
“Smiley on täällä meidän perheen keskipiste :). Rakastaa metsässä juoksemista ja otetaan aina mukaan suunnistamaan. Smiley on aika paljon vapaana ja tottelee hyvin. Käytiin koirakoulu Jyväskylässä ja opittiin paljon koirista. Smiley on miellyttämisen haluinen.

Kouluttajan mielestä vaikuttavin rotupiirre on Bretoni. Smileylla on “uimaräpylät” niin kuin lintukoirilla ja rakastaa uimista. Muutenkin Smiley on leikkisä on ja leikkii myös itsekseen :).
Smiley tulee toimeen kaikkien lasten ja koirien kanssa. Vahtikoiraksi
siitä ei ole kun se on kaikkien kaveri:)

Ainut ongelma Smileyllä on eroahdistus. Tehdään etätyötä, joten
melkein aina on joku kotona.”

Smileylle lisätty galleriaan myös tuoreita kuvia. Toivotamme pojalle mitä mainiointa jatkoa!

 

Varaajana toimi Veronika

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.