Luana’s Dream Foundation

Luana’s Dream Foundation on vuonna 2015 perustettu säätiö, joka kattaa monta osa-aluetta rescue-kentällä. Säätiö työskentelee niin loukkaantuneiden ja apua tarvitsevien villieläinten kuin muutenkin luonnon ja sen kasviston parissa sekä kodittomien ja vähävaraisten perheiden koirien ja kissojen steriloinneissa, joista viimeisessä Kulkurit aloittivat yhteistyön säätiön kanssa vuonna 2019. Säätiössä työskentelevät henkilöt ovat pitkän linja eläinsuojelijoita, joilla jokaisella on kokemusta tekemästään työstä yli vuosikymmenen ajalta.

Kulkurien ja säätiön välisenä yhteyshenkilönä toimii Alexandra Tanasescu (Engineer vet. asst.), joka koordinoi ja johtaa sterilointiprojekteja paikanpäällä Romaniassa. Alexandra on tehnyt eläinsuojelutyötä vuodesta 2011.

Säätiön perustamisen aikaan sen sterilointeihin keskittyvä tiimi avasi klinikan Bukarestissa. Green Vetcare nimisen klinikan vetäjänä toimii eläinlääkäri Irina Corbu, joka on Kulkureille tuttu yhteistyökumppani jo vuodesta 2017. Klinikalla Dr. Irina mm. kouluttaa eläinkääkäriopiskelijoita ympäri maailman ja opettaa heille modernia, koukulla tehtävää sterilointimenetelmää. Dr. Irina on erikoistunut ja ansioitunut massasterilointiprojekteissa, jotka tehdään usein vaativissa ja yksinkertaisissa olosuhteissa maaseudulla.

Erittäin haastavissa catch-spay-release -kampanjoissa kuvaan astuu mukaan myös Dr. Ovidiu Rosu (Vier Pfoten), yksi maan taitavimmista ja omalla alallaan koulutetuimmista henkilöistä, joka on erikoistunut villieläinten nukutusnuoli-tekniikkaan ja pyydystämiseen. Tekniikkaa käytetään villimpien kodittomien koirien pyydystämiseen sterilointia varten. Dr. Ovidiu on tunnettu ympäri maailman mm. FOUR PAWS Internationalin riveistä ja hän on rakentanut ja kehittänyt suojapaikan villielämille, johon suurin osa hänen ajastaan tällä hetkellä kuluu. Saammekin olla onnellisia, että hän kaikilta kiireiltään on suostunut osallistumaan Kulkurien catch-spay-release -kampanjoihin.

Lisää catch-spay-release -ja muista sterilointimenetelmistä voit lukea täällä.
Luana’s Dream Foundation (Fundația Visul Luanei) Facebook-sivu.
Irina Corbu Green Vetcare Facebook-sivu.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.