Päivitetty 02.07.2020

Tänään on Danan leikkauspäivä – apua tarvitaan edelleen!


 

Viime viikolla kerroimme teille Danasta, joka palautui yhdistyksen hoiviin ja joka tarvitsee apuamme ortopedisten vaivojensa hoitoon. Danalla on 3/4-asteen patellaluksaatio polvissa, sekä vasemman sääriluun kiertymä. Sipoon Pieneläinklinikalla ortopedin tekemän hoitosuunnitelman mukaisesti Danalta operoidaan ensin huonommassa kunnossa oleva vasen jalka ja sen parannuttua katsotaan tilannetta ja tutkitaan oikea jalka ja sen mahdollinen leikkaustarve. Leikkauksien jälkeen Dana tarvitsee toipuakseen intensiivistä kuntoutusta ja hyvää hoitoa vielä pitkään ennen kuin voimme aloittaa uuden kodin etsinnän. Arvio Danan operaatioiden hinnaksi on 3500-4000 €.

Tänään 2.7 on Danan ensimmäinen leikkauspäivä! Meitä kaikkia jännittää valtavasti, mutta luotamme ammattilaisten osaamiseen ja onneksi Dana saa toipua kaikessa rauhassa yhdistyksen aktiivin luona kotihoidossa. Danaa itseään tilanne taitaa vielä ennen leikkausta stressata kaikista vähiten, koirat kun ovat siitä onnekkaita etteivät ne osaa murehtia menneitä tai tulevia.

Parin viikon hoitojakson aikana Dana on osoittanut olevansa valtavan urhea, lempeä, ystävällinen ja leikkisä nuori koira, jolla on näiden operaatioiden myötä kaikki mahdollisuudet onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Me olemme hyvin iloisia saadessamme tarjota Danalle sen tarvitseman avun teidän merkittävällä tuellanne!

Kiitos kaikille jo tähän mennessä Danaa auttaneille. Koossa on nyt 1663 €, mikä on hieno alku, mutta vielä reilusti lisää tarvitaan kattamaan Danan leikkauskulut! Pienelläkin avulla on merkitystä.

Kerromme pian miten Danan ensimmäinen operaatio sujui ja sen toipilaskuulumisia. Sillä välin Danaa saa edelleen auttaa lahjoittamalla:

Lahjoita Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteellä 9111 tai lähetä MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi Dana.

Suurkiitos kaikille auttaville!

Danaa autetaan A Little Help from my Friend -projektin avulla.


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.