Päivitetty 15.05.2019

Kotia etsivä koira: INTO


Syntymäaika: 11/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
kastroitu

Perustiedot ja tausta

14.5. 2019

 

Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuttavat pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien.
Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Into on joutunut omistajansa hylkäämäksi, koska tämä halusi mieluummin pienemmän rotukoiran. Into on ihastuttava ja iloinen koira, joka rakastaa ihmisen huomiota. Aktiiviemme vieraillessa aitauksessa tarhalla Inton luona, se pomppi iloisesti kuin rantapallo. Se on vilkas koira, ja kaipaa aktiviteetteja purkaakseen energiaansa. Into osaa myös rauhoittua. Tarhalla ahtaassa häkissä se ei viihdy, vaan kaipaa liikuntaa ja tilaa. Tavattaessa Into ei haukkunut muiden mukana, vaan se oli kiinnostuneempi ihmisten huomiosta. Toisiin uroksiin se suhtautuu myönteisesti. Into voisi sopia hyvin omakotitaloon, jossa on tilava piha, . Kaiken kaikkiaan Into on positiivinen luonne, joka näyttää tavalliselta koiralta, mutta on kuitenkin valloittava persoona. Korvat ovat ilmeikkäät, ja hampaat hyväkuntoiset. Into on mitoiltaan 50cm korkea ja 17 kg painava.

 

Päivitykset

14.5. 2019

Into kirmasi kotia etsivien koirien laumaan Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_______________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Into saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi se on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Into-pojan yhteyshenkilönä on Antti Silvola

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.