Päivitetty 12.10.2022

Anni Pihlaja


Sähköposti: anni.pihlaja@kulkurit.fi

Hei,

Olen Anni, kulttuurituotannon opiskelija etelä-pohjanmaalta Seinäjoelta. Tällä hetkellä toimin Kulkureiden markkinointimateriaalien tuottajana eli suunnittelen ja toteutan erilaisia markkinointimateriaaleja. Kulttuurituotannon lisäksi minulta löytyy vahva kiinnostus markkinointiin ja graafiseen suunnitteluun ja toivonkin saavani tulevaisuudessa työskennellä näiden saralla.

Kiinnostuin rescuetoiminnasta muutama vuosi sitten, jonka johdosta päädyin adoptoimaan nykyisen rescuekoiramme Papun. Vaikka Papu on kohdannut elämässään vastoinkäymisiä ja kurjuutta, heiluu hänen häntänsä silti meille ihmisille ja tilaisuuden tullen pyrkii nuolemaan jokaisen naamaa tervehtiäkseen.

Rescuetoimintaan tutustuessani huomasin sen tärkeyden ja merkittävyyden, ja koin halua olla osana rescuetoimintaa ja sen jatkuvuutta. Omalta osaltani haluan päästä muutamaan ennakkoluuloja rescuekoirista sekä tuomaa esille rescuetoiminnan tärkeyden. Jokainen koira ansaitsee tulla rakastetuksi ehdoitta, ja omalla tekemiselläni toivon edesauttavani edes pientä osaa kodittomista koirista löytämään kodin, jossa heitä rakastetaan.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.