Päivitetty 03.01.2020

Krista Norvasuo


Sähköposti: krista.norvasuo@kulkurit.fi

Tervehdys!

Innostus rescuetyöhön lähti oman esimmäisen rescueni myötä. Muffin tuli perheeseemme 2013 ja sen jälkeen laumamme on täydentynyt vielä kahdella rescuella. Luna jäi omaksi kotihoidon kautta 2014 ja Neri saapui sitä seuraavana vuonna osaksi perhettämme. Lisäksi meillä majailee kodinvaihtajakani Hector.

Muffin on ensimmäiseksi omaksi koiraksi aivan täydellinen paketti; se toi pieniä haasteita mukanaan ja opetti paljon herkän koiran sielunelämästä. Haasteet olivat sellaisia, että niistä selvisi hetken pähkäilyn jälkeen ja sen tasapainoinen iloinen luonne on hurmannut kaikki.
Lunan kanssa kotiutuminen kesti kauemmin ja ikävän menneisyyden vuoksi arkuus on osa Lunan luonnetta aina jossain määrin. Se on kuitenkin reipastunut huomattavasti ja nykyään hän on pieni onnellinen koiramummo, jonka chihumainen itsevarmuus ja luonne on tullut ihanasti esiin.
Nerin riistavietti ja resurssiaggressiivisuus toi aluksi haasteita kotiutumiseen, mutta kun niistä selvittiin ja sen stressi lieveni, Neristä kuoriutui mitä hyväntuulisin höseltäjä. Nerin ja Muffinin kanssa harrastan Nose Work:ia, ja hieman rallytokoakin ollaan kokeiltu.

Toimittuani ensin Kulkurien tukijana mm. erilaisin käsityöprojektein, päätin ottaa seuraavan askeleen. Liityin Kulkureihin loppuvuodesta 2015 ja toimin koirien yhteyshenkilönä, teen markkinointimateriaaleja sekä valmistan rescuerusetteja. Otan myös vastaan lahjoituksia Jyväskylän alueella.

Koen, että jokaisen ihmisen pienikin ponnistelu hyvän asian eteen on tärkeää ja arvokasta. Eläinten oikeuksien puolesta puhuminen on minulle aina ollut lähellä sydäntä ja haluan olla osa sitä porukkaa, joka ryhtyy sanoista teoiksi.

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.