Krista Norvasuo

Kotihoitajarekisterin ylläpitäjä, koiravaraaja

 

Hei!

Innostus rescuetyöhön lähti ensimmäisen koirani adoptoinnin myötä. Muffin tuli meille 5/2013 ja sen jälkeen ei ole ollut takaisinpäin katsomista. Seuraava rescuemme Luna chihuahua tuli kotihoidon kautta pysyväksi osaksi perhettämme 12/2014. Uusin perheenjäsenemme on Rosiorista kotoisin oleva Neri, joka tuli meille 5/2015. Perheeseeni kuuluu koirien ja avopuolison lisäksi myös suomalainen kodinvaihtajakani Hector.

Toimittuani Kulkurien tukijana jo hyvän aikaa ja miettiessäni seuraavaa askelta, aktiivin rooli tuntui luontevalta. Aktiiviksi ryhdyin syyskuussa 2015 ja toimin myös lahjoitusten vastaanottajana Jyväskylän alueella. Kotihoitajarekisterin ylläpidon ja koirien varausten lisäksi työnkuvaani kuuluu rescuerusettien valmistus. Teen myös muunlaisia käsitöitä myyjäisiin kuten virkattuja hippoja ja pöllöjä yhdessä tukijoiden kanssa. Jos haluat virkata paloja näitä projekteja varten, olethan minuun yhteydessä! Otan vastaan myös hyväkuntoisia kankaita erilaisia projektejani varten, joiden tuotto suunnataan Kulkurien toiminnan tukemiseen.

Koen että jokaisen ihmisen pienikin ponnistelu hyvän asian eteen on tärkeää ja arvokasta. Eläinten oikeuksien puolesta puhuminen on minulle aina ollut lähellä sydäntä ja haluan olla osa sitä porukkaa, joka ryhtyy sanoista teoiksi ja tekee tärkeäksi katsomansa asian eteen kaikkensa.

 

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.