Päivitetty 02.09.2018

Liisa Arvassalo


Sähköposti: liisa.arvassalo@kulkurit.fi

Moikka!

Olen Liisa ja aloitin syksyllä 2018 yhtenä Kulkurien markkinointisuunnittelijana. Työnkuvani hioutuu syksyn mittaan mutta teen mm. yhdistyksen markkinointimateriaaleja. Työkseni olen tehnyt monenlaisia kaupallisen alan töitä, viimeisimpänä viestintää ja tapahtumatuottamista.

Asun Jyväskylässä mieheni kanssa mutta alunperin olen lähtöisin Itä-Suomesta. Olen aina ollut eläinten ystävä ja etenkin koirat ovat lähellä sydäntäni. Perheessäni on ollut koiria mutta opintojeni jälkeen halusimme mieheni kanssa ihka oman koiran. Etsiessäni meille sopivaa koiraa törmäsin rescuetoimintaan ja Kulkurit ry:een. Kulkurien vastuullinen ja asiantunteva eläinsuojelutyö sekä tapa kertoa koirista sai meidät päätymään rescuekoiraan. Syksyllä 2016 saimme sitten ihanan Mauron kotiin Kulkurien kautta. Tuo leikkisä koira lunasti heti paikkansa maailman parhaana lemmikkinä ja vaikka matkan varrella ilmeni joitain haasteita, niistä selvittiin oppimalla uusia asioita puolin ja toisin. Kesän korvalla 2018 Mauro valitettavasti menehtyi vakavan sairauden takia ja olemme nyt koirattomia (kunnes on aika uudelle koiralle).

On ilo olla vapaaehtoisena yhdistyksessä joka tekee töitä Romaniassa eläinten hyvinvoinnin eteen vaikuttamalla asenteisiin sekä steriloimalla eläimiä. On myös mahtavaa seurata adoptio-ohjelmaan päässeiden koirien tarinoita; kuinka hylätystä koirasta voi tulla rakas perheenjäsen.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa