Nea Goman

Hallituksen varajäsen, Romanian sterilointiprojektit, yritysmarkkinointi (Carpe)

Sähköposti: nea.goman@kulkurit.fi

Hei,

Olen Nea ja olen ollut mukana Kulkurien toiminnassa yhdistyksen perustamisesta lähtien. Aloitin koiravaraajana ja matkan varrella olen toiminut mm. Viron koiravastaavana, hallituksen jäsenenä ja nykyisin hallituksen varajäsenenä. Toimin tällä hetkellä myös Carpe-projektin yrityssponsoripuolella ja sterilointitiimissä sekä lisäksi teen pienempiä hommia, jotka on mahdollisia hoitaa myös ulkomailta käsin. Kesäisin toimin mahdollisimman paljon myös lentokummina, jolloin pääsen viettämään aikaa Romanialaisten ystävieni kanssa ja auttamaan heitä paikanpäälle.

Asun tällä hetkellä kesät Suomen Turussa ja talvet Espanjan Kanariansaarilla. Perheeseeni kuuluvat myös kaksi rescuekoiraa, Dilla ja Foca, jotka molemmat ovat Romaniasta. Jo edesmenneisiin koiriin lukeutuvat Suomalainen sekarotuinen ja useampi Virolainen sekä Romanialainen rescue.

Eläinsuojelu on aina ollut lähellä sydäntäni ja konkreettista eläinsuojelutyötä olen tehnyt vuodesta 2009. Steriloinnit, valistus, avoimuus ja kokoaikainen kehittyminen ovat asioita, jotka nostan erityisen korkealle Kulkureista puhuttaessa.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.