Päivitetty 23.06.2020

Nea Goman


Sähköposti: nea.goman@kulkurit.fi

Hei,

Olen Nea ja olen ollut mukana Kulkurien toiminnassa yhdistyksen perustamisesta lähtien. Toimin Kulkureissa tällä hetkellä hallituksen jäsenenä ja Romanian sterilointiprojektien koordinaattorina sekä Carpe-projektin yrityssponsoripuolella yhdessä Mia Takolanderin kanssa. Lisäksi teen pienempiä hommia, jotka on mahdollisia hoitaa myös ulkomailta käsin, esimerkiksi lahjoituskuormiin liittyvissä asioissa toimin yhteysehenkilönä Romaniaan ja teen lahjoituskuormien Facebook-julkaisut, lisään Kulkurien uusien aktiivien esittelyt kotisivuille, otan uusia koiria adoptio-ohjelmaamme joiltain yhteistyökumppaneiltamme ja kesäisin toimin mahdollisimman paljon myös lentokummina, jolloin pääsen auttamaan Romanialaisia eläinsuojelija-ystäviäni heidän raskaassa arjessaan. Urani Kulkureissa olen aloittanut koiravaraajana ja matkan varrella olen toiminut mm. Viron koiravastaavana.

Asun tällä hetkellä kesät Suomen Turussa ja talvet Espanjan Kanariansaarilla. Perheeseeni kuuluvat kaksi rescuekoiraa, Dilla ja Foca, jotka molemmat ovat Romaniasta. Jo edesmenneisiin koiriin lukeutuvat Suomalainen sekarotuinen ja useampi Virolainen sekä Romanialainen rescue.

Eläinsuojelu on aina ollut lähellä sydäntäni ja konkreettista eläinsuojelutyötä olen tehnyt vuodesta 2009. Steriloinnit, valistus, avoimuus ja kokoaikainen kehittyminen ovat asioita, joita arvostan suuresti Kulkurien toiminnassa.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa