Päivitetty 18.06.2020

#ApuaCosobaan-keräys on päättynyt ja tuotti huikeat 9613 euroa!


Aloittakaamme juhannuksen vietto upein, iloisin uutisin. Viime sunnuntaina päättyneen, Cosoban tarhan penikkatautitilannetta helpottamaan järjestetyn, #ApuaCosobaan-keräyksen tuotto on nimittäin saatu laskettua ja tulos on aivan kertakaikkisen HUIKEA!

Yhdessä pystyimme Facebook-keräyksen, tililahjoitusten ja MobilePay-lahjoitusten kautta keräämään kasaan 9613 euroa, joka Cosoban tarhalla tullaan käyttämään pääasiassa tarhan muutostoimenpiteisiin, penikkatautipotilaiden hoitoon, rokotuksiin ja tautitesteihin. Esimerkiksi penikkatautiin sairastuneiden koirien hoitoon on kulunut rahaa jo yli 1000 euroa ja koirien uudelleenrokottamisiin toisella penikkatautirokotteella yhteensä 650 euroa. Samalla tarhan muutostoimenpiteet ovat jo edenneet hurjaa vauhtia: uusia häkkejä ympäröivä aita on valmis, jätteille tarkoitetut betonialueet on valettu ja jätevesiviemäristö valmistuu paraikaa. Keräyksen tuotto pääsee siis heti käyttöön.

Me Kulkureissa haluamme kiittää teitä kaikkia keräykseen osallistuneita koko sydämestämme. Kiitos, että aina kanssamme jaksatte uskoa siihen, että meillä on voima vaikuttaa ja osaltamme luoda Romanian koirille parempaa huomista. Saimme myös Cosoban tarhan omistajalta Dr. Adinalta itseltään pienen kiitosviestin, joka on osoitettu kaikille keräykseen osallistuneille:

“Thanks to your efforts we will improve the lives of the dogs in Cosoba. It is amazing how people from far away want to help us, together we can change the lives of so many dogs. All the best to all who helped”

Lisää keräyksestä ja Cosoban tarhan penikktautitilanteesta voit lukea täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.