Päivitetty 05.06.2020

#ApuaCosobaan – keräys Cosoban tarhan penikkatautitilanteen hallintaan saamiseksi ja arjen helpottamiseksi


 

Kuten eilisessä (4.6.2020) tiedotteessamme kerroimme, on yhteistyötarhallamme Cosobassa todettu penikkatautia. Olemme joutuneet perumaan kesäkuun adoptiokuljetukset, ja koko tarha on asetettu karanteeniin. Kaikki tarhalla asuvat, jo varatut koirat joutuvat jäämään tarhalle karanteeniin kahdeksi kuukaudeksi.

Tarhan työntekijöille ja omistajalle, eläinsuojelija ja -lääkäri Adina Vladutille, tämä tarkoittaa katastrofia. Tarhalle hylätään koiria entiseen tahtiin, mutta kodin saaneita koiria ei saada tarhalta pois viemästä tilaa uusilta tulokkailta. Tarhan koiramäärä on valtava, ja se rasittaa niin koiria kuin ihmisiä huomattavasti. Penikkatautitapaukset pahentavat jo koronan vuoksi vaikeaa tilannetta tarhalla entisestään.

Rahaa tarvitaan nyt erityisesti ruokaan, tarhan muutostoimenpiteisiin penikkataudin leviämisen estämiseksi, ylimääräisiin rokotuksiin ja penikkatautitesteihin. Olemme jo saaneet useita kyselyitä upeilta tukijoiltamme ja adoptiokoirien perheiltä siitä, miten tässä tilanteessa parhaiten voisi auttaa. Meistä on aivan käsittämättöntä, että perheet, jotka ovat huolissaan koiriensa puolesta ja jo ovat joutuneet kohtaamaan monia pettymyksiä koirien saapumisaikataulujen muuttuessa, haluavat lisäksi lahjoittaa rahojaan Romanian tilanteen hyväksi.

Päätimme järjestää keräyksen Adinan, hänen One Rescue Association -yhdistyksensä ja Cosoban tarhan hyväksi. Lahjoittamalla pienen summan rahaa olet mukana auttamassa tarhan penikkatautitilanteen hallintaan saamisessa ja raskaan arjen helpottamisessa.

Voit tukea Cosoban tarhaa jollakin seuraavista keinoista:

1. Tee lahjoitus Facebook-keräyksen kautta.

2. Tee MobilePay-lahjoitus lähettämällä summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi COSOBA.

3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 1258

Suurkiitos avustasi!

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.