Päivitetty 06.06.2020

“Vaikka olo tänään on rikkinäinen, tiedämme, että parempia aikoja on tulossa”


 

Huh, mikä vuorokausi takana! Kukaan meistä ei koskaan olisi uskaltanut unelmoidakaan tällaisesta tuen, avun ja tsemppiviestien määrästä. Millä joukkovoimalla te lähdittekään mukaan tukemaan Cosoban tarhaa ja Adinaa tässä vaikeassa penikkatauti-tilanteessa, olemme täysin sanattomia kiitollisuudesta. Puhumattakaan Romanian pään toimijoista, joiden on vaikea ymmärtää, miten Suomessa voidaan välittää heistä ja koirista niin uskomattoman paljon. Kiitos teille jokaiselle, jotka olette lähteneet mukaan lahjoittamaan.

Tänään näiden kuvassa näkyvän 40 koiran piti saapua Suomeen, omien, niin kauan ja hartaasti odottaneiden perheidensä luokse. Tänään näiden koirien loppuelämän piti muuttua lopullisesti paremmaksi ja häkkielämän olla muisto vain. Se tosiasia, että nämä koirat nyt joutuivat jäämään Romaniaan, jatkamaan häkkielämää vielä kuukauden tai kaksi lisää, on musertava. Ihan kuin ne eivät olisi jo kokeneet tarpeeksi vastoinkäymisiä elämässään. Puhumattakaan kaikista niistä perheistä, joissa näitä koiria jo nyt rakastetaan koko sydämestä. Monet ovat koronan vuoksi odottaneet oman koiran saapumista jo jopa yli puoli vuotta.

Mutta vaikka pala kurkussa saa kyyneleet nousemaan silmiin ja sydämeen sattuu, on jatkettava eteenpäin. On uskottava parempaan ja jaksettava tsempata, yhdessä. Romaniassa Cosoban tarhalla Adina Vladut paraikaa suunittelee kaikkia niitä muutostöitä, joita tarhalla on tehtävä, jotta penikkatauti saataisiin hallintaan ja tämä olisi viimeinen kerta, kun jotain tällaista tapahtuu. Tarhalla koirat saavat parasta mahdollista hoitoa ja niistä pidetään huolta, vaikka matka Suomeen viivästyikin. Täällä Suomessa taas alamme pian kartoittaa, miten heinäkuun adoptiokuljetukset organisoidaan.

Vaikka olo tänään on rikkinäinen, tiedämme, että parempia aikoja on tulossa. Tiedämme, että nämä koirat vielä pääsevät omiin koteihinsa ja perheiden pitkä odotus tulee päätökseen. Tiedämme, että kaikki osapuolet tekevät kaikkensa, jotta voimma pian jättää tämänkin vastoinkäymisen taaksemme, taas kerran hiukan fiksumpina ja nöyrempinä.

Tärkeintä, mitä me täällä Suomessa voimme tehdä, on tukea Cosoban tarhaa rahallisesti. Auttaa Adinaa tarhan muutostöissä, koirien päivittäisessä hoidossa, tautitesteissä ja rokotuksissa. Lahjoittamalla pienen summan olet mukana auttamassa tarhan penikkatautitilanteen hallintaan saamisessa ja raskaan arjen helpottamisessa.

Voit tukea Cosoban tarhaa jollakin seuraavista keinoista:

1. Tee lahjoitus Facebook-keräyksen kautta.

2. Tee MobilePay-lahjoitus lähettämällä summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi COSOBA

3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 1258

Suurkiitos avustanne ja voimia jokaiselle, jonka elämää tämä Cosoban tilanne jotenkin koskettaa.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.