Päivitetty 23.09.2015

Kodin saanut koira: ATENA


 

05/2015

05/2015

 

ATENA

* noin 3-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

26.2.2014
Atena oli tuotu eläinsuojelija Andan Murgun luokse n. 8 kuukautta sitten, Atenan toivat Andan luokse kylässä asuvat lapset ja koska Atenassa oli kirppuja, sitä ei enää haluttu pitää. Atenalla oli myös kaulassaan pelkkä ketju. Atena asusti pitkään Andan luona Frumusanin kylässä kunnes pääsi karkaamaan aidan yli. Atena kuitenkin fiksuna tyttönä tuli parin viikon päästä takaisin Andan luokse, laihtuneena mutta kunnossa.

Nykyään Atena asustaa Andan uudella Jilavan tarhalla. Atena tulee hienosti toimeen narttujen sekä urosten kanssa ja rakastaakin peuhata lajitoveriensa kanssa päivät pitkät. Atenasta on myös tullut tarhan työntekijöiden suosikki avoimen luonteensa takia, tätä tyttöä ei murheet paina vaan se rakastaa jokaista ihmistä ehdoitta ja pusuilta ei tämän tytön kanssa voi välttyä. 🙂

Atena etsiikin kotia, jossa sille tarjottaisiin rakkauden lisäksi aktiviteettia ja koirakaverin seuraa Atena myös varmasti arvostaisi. Atena on kovin hiljainen tyttö, joten kerrostalokin sopii tälle neidille asumismuodoksi. Lapsiperheeseen Atena sopii myös, sillä Atena on luonteeltaan avoin ja osaa myös rauhoittua.

Kovin tavalliseen ulkonäköön kätkeytyykin mitä rakastettavin sielu. Atenan olisikin jo aika päästä omaan kotiin opettelemaan koiralle tärkeitä taitoja. Atenan tulevan kodin tulee sitoutua opettamaan Atena kunnon koirakansalaiseksi ja opastaa sitä uusissa asioissa.

Atena on keskikoinen ja suhteellisen siro rakenteeltaan. Korkeutta neidiltä löytyy n. 50-55 cm ja painoa n. 15-17 kg.


30.3.2014
Kulkureiden aktiivit tapasivat Atenan maaliskuun alkupuolella. Atena on oppinut käyttämään ääntään aika ajoin todella voimakkaastikin, osaksi tämä voi johtua liikunnanpuutteesta ja aktiviteettien vähäisyydestä. Atena onkin aktiivinen veijari, joka on selvästi aikuistunut ja tykkääkin pomottaa muita koiria. Tulevassa kodissa tulisi olla jonkin verran koirakokemusta, tietoa aktiivisista koirista ja halua esim. harrastaa Atenan kanssa.

Ihmisille Atena on edellleen todella kiva, sosiaalinen tättähäärä, joka ei meinannut hetkeäkään pysyä paikallaan. 🙂

Nyt olisi jo Atenakin korkea aika päästä omaan kotiin harjoittelemaan tärkeitä kotikoiran oppeja ja mikä tärkeintä, päästä purkamaan tuota loppumatonta energiaansa oikealla tavalla.

Atenalle lisätty uusia kuvia!
20.6.2014
Aktiivimme vierailivat jälleen toukokuussa Romaniassa yhteistyökumppaneidemme luona ja tapasivat reissullaan myös vuoden päivät Andan tarhalla viettäneen Atenan. He kuvailevat Atenaa sosiaaliseksi, iloiseksi ja varsin reippaaksi tuttavuudeksi. Tämä noin kaksi vuotias, myös omaa päätä ja tahtoa omaava nuori neiti on varsin utelias tapaus, joka haluaa tutkia kaikkea ja olla kaikessa mukana.

Persoonallisilla silmillä varustettu Atena asuttaa tällä hetkellä yhtä Andan tarhan häkeistä, yhdessä kahden nartun kanssa. Vaikka kaikki häkin nartut ovatkin melko samanikäisiä, 1,5-3-vuotiaita, tulee tämä Plumbyn, Padman ja Atenan muodostama tyttö trio hyvin juttuun keskenään. Atena on tässä kolmikossa se vahvaluontoisin narttu.

29.7.2014

Kulkurien aktiivit tapasivat heinäkuun reissullaan myös Atenan Andan luona. Mitä tästä ihanasta tytöstä voi enää kertoa? Kuulumiset olivat taas niin mainioita! Atena on edelleen iloinen ja energinen oma itsensä, joka rakastaa ihmisiä. Atena myös osoittaa sen aika näkyvästi kuinka ihanaa oli kun tarhalle tuli uusia tyyppejä. Se hyppii, pomppii ja tekee mitä vaan että saisi nämä uudet tyypit luokseen ja näinhän se saikin. Atenan ilo on jotain poikkeuksellista, kuinka koira voikaan olla noin hyväntuulinen AINA. Enää tältä ilopilleriltä puuttuu se ikioma koti, jossa se saa ilostuttaa perheensä arkea joka päivä.

Atenalle lisätty myös uusia kuvia ja video.

4.11.2014

Kulkurien aktiivit tapasivat Atenan lokakuisella reissullaan. Atenasta on selvästi kasvanut nyt aikuinen. Se ei ollenkaan ole samanlainen päälepäsmäri kuin aiemmin ja haukkuminenkin on vähentynyt. Atena etsii silti aktiivista kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan tämän neidin tapakasvatukseen. Kerrostalo ei edelleenkään ole parhain asumismuoto, sillä tylsistyessään Atena tykkää käyttää ääntään. Ihmisille Atena on edelleen hyvin ystävällinen ja reipas.

Atenalle lisätty uusia kuvia!

19.5.2015

Kulkurien aktiivit tapasivat iloisen Atenan toukokuun reissullansa. Atenasta on kasvanut kovin tasapainoisen oloinen nuori neiti. Uusien ihmisten kanssa Atena saa aluksi ilohepulit mutta hetken päästä malttaa rauhoittua rapsuteltavaksi. Atena tulee moitteetta toimeen häkkinsä muiden koirien kanssa, ei päsmäröi vaan vaikuttaa tasapainottavan laumaa. Atena ei myöskään lähde haukkukonserttiin mukaan. Atena on kaikinpuolin aivan mahtava persoona, tästä likasta saisi mitä mainioimman kaverin niin metsälenkeille kuin harrastuksiinkin.

Atenalle lisätty uusia kuvia ja maaliskuussa kuvattua videota hyvin mutaisesta Atenasta pääset katsomaan tästä.

9.7.2015

Kulkurien aktiivit tapasivat edelleen omaa kotia odottavan Atenan heinäkuun reissullansa. Atena on edelleen positiivinen, iloinen ja harvinaisen tasapainoinen nuori koira, joka rakastaa ihmisiä poikkeuksetta. Tällä hetkellä Atena kärsii lievistä iho-ongelmista, joihin saa hoitoa. Reissulaiset kuvasivat Atenaa sanoilla “hurmaava, hellyyttävä”. Missä on tämän hurmaavan neitosen loppulemän koti?

Atenalle lisätty kuvia. Videota Atenasta ja häkkikaveri Blumbystä pääset katsomaan tästä.

Atena tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna.

Tutusthan kuitenkin sivuiltamme löytyviin adoptoitavan eläimen terveys, koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

23.9.2015

Atena on varattu omaa kotiin Ranskaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.