Päivitetty 29.06.2014

Kodin saanut koira: AURICA


Aurica profiiliAURICA

* n. 1 v.

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

13.5.2014
Kaunis Aurica asustaa tällä hetkellä Glinan tarhalla jakaen häkkinsä parhaan kaverinsa Aurun kanssa. Tyttö päätyi tarhalle löydyttyään hylättynä kadulta. Löytöhetkellä Aurica oli täynnä punkkeja ja oli nähtävissä, että Aurica oli saanut pentuja hiljattain. Pennut olivat löytöhetkellä todennäköisesti jo kuolleet, sillä Auricaa ei tuntunut enää pidättelevän kadulla mikään, vaan se lähti helpottuneen oloisena löytäjänsä matkaan jättäen pienelle koiralle aivan liian rankan katuelämän taakseen.

Rankoista kokemuksista huolimatta Aurica on elämäniloa pursuava pikkuneiti. Aurican hoitajat kuvailevat tyttöä “pieneksi klovniksi, joka tulee taatusti vielä piristämään jonkun onnekkaan päiviä”. Aurica painaa noin 10 kg, ja tytöllä on ollut onnea löytää samaa koko- ja ikäluokkaa oleva kaveri Auru jakamaan häkkiä kanssaan. Nämä kaksi kaverusta pelaavat saumattomasti yhteen, ja sosiaalisella Auricalla voisikin olla tulevassa kodissaan kiva leikkisä kaveri odottamassa. Tosin tyttö on myös niin ihmisrakas, että jos kodissa on aktiivista ihmisseuraa ja paljon yhteistä puuhastelua tarjolla, niin Aurica viihtyisi varmasti myös ainoana koirana.

Jos kiinnostuit Auricasta, muistathan, että tytön sisäsiisteydestä tai hihnakäyttäytymisestä ei ole mitään takeita, joten tulevan kodin tulee varautua opettamaan kaikki nämä kotikoiran opit alusta lähtien. Ja koska Aurica on vasta nuori koira, sen tulevan kodin tulisi sitoutua huolehtimaan tytöstä jopa 15 vuoden ajan. Tämä on pitkä aika, joten mietithän tarkkaan, mitä elämänmuutoksia tähän ajanjaksoon voi mahtua; Auricalle haetaan vain ja ainoastaan sitä yhtä Oikeaa Loppuelämän Kotia.

21.5.2014
Aurica on varattu Omaan Loppuelämän Kotiin Suomeen.

29.6.2014
Aurica matkusti eilen Suomeen ja elää nyt uutta elämää rakastettuna perheenjäsenenä!

Auricaa kodinetsinnässä auttoi Johanna R.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.