Päivitetty 08.01.2022

Auta lahjoittamalla – Cosoban pennut näkevät nälkää


Pentutilanne Cosoban tarhalla on kestämätön.

Kevään pahin pentusesonki on vasta tuloillaan, ja jo nyt pentujen määrä on yhteistyötarhoillamme aivan mieletön. Saimme kuulla kuulumisia Cosoban tarhalta, missä tarhan omistaja, pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Adina Vladut on täysin musertumassa taakkansa alle.

Loppuvuoden aikana tarhalle on hylätty lähemmäs 50 vastasyntynyttä pentua. 50 pientä, heikkoa pentua, jotka kaikki tarvitsisivat hyvälaatuista ruokaa, loishäätöjä, rokotuksia, lääkkeitä ja varsinkin paljon aikaa ja työtä, jotta ne selviäisivät pentuajan vaaroista. Tällainen määrä pentuja työllistää tarhan työntekijöitä sekä rahallisesti että ajallisesti kohtuuttoman paljon.

 

 

Kaikista musertavimpia olivat uutiset siitä, että penturuoka tarhalla on lopussa ja että varat eivät tällä hetkellä tahdo riittää sen hankkimiseen. Cosoban tarhalla on jouduttu antamaan pennuille riisiä mahan täytteeksi, sillä kunnollista ruokaa ei ole ollut. Pennuille, joille laadukas ravinto olisi ensiarvoisen tärkeää.

Haluamme auttaa Adinaa ja Cosoban tarhaa A little help from my friend -projektin avulla. Keräyksen kautta kerätyistä varoista ohjataan tarvittava määrä Cosoban tarhan pentujen laadukkaaseen ruokaan, loishäätöihin ja lääkkeisiin. Mikäli varoja tulee yli tarvittavan määrän, ohjataan niitä muille apua tarvitseville A little help from my friend -keräyskohteille.

Toivomme pystyvämme helpottamaan Adinan ja tarhan työntekijöiden taakkaa edes vähän.

Lahjoittaisitko muutaman euron Cosoban pentujen avuksi?

Lahjoitustiedot:

Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 9111

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi 9111

Vilpitön kiitos kaikille auttajille!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.