Päivitetty 07.01.2022

Kotihoitoviikot 10.-23.1.


Pieni, joillekin jopa näkymätön, mutta silti erittäin tärkeä osa Kulkurien toimintaa on kotihoito. Romaniasta Suomeen kotihoitoon saapuvien koirien lisäksi tapahtuu uudelleensijoituksia harmillisen paljon. Näissä tilanteissa pelastajana toimivat kotihoitajamme, jotka avaavat ovensa uudelleensijoituskoiralle, oli sen tilanne millainen tahansa.

Tämän takia vietämme 10.-23. tammikuuta kotihoitoviikkoja! Kahden viikon aikana keskitymme Suomessa kotia etsiviin koiriin, erityisesti niihin, joille se ensimmäinen koti ei ollutkaan se oikea. Julkaisemme sosiaalisessa mediassa, eli Facebookissa ja Instagramissa tarinoita, jotka kertovat kotihoidon merkityksellisyydestä ja siitä, kuinka arvokkaita kotihoitajat meille ja koirille ovat.

 

Näiden viikkojen päätähtinä ovat siis sekä kotihoidossa kotia etsivät koirat että heidän loistavat hoitajansa. Saamme kuulla muutaman hoitajan näkemyksiä kotihoidosta, kurkistaa hoitolaisten elämään hoitopaikoissa sekä lukea ihania tarinoita, joissa uudelleensijoitus ja kotihoidosta kotiin pääsy mahdollistivat koiralle stressittömän, onnellisen elämän. Myös kotisivuille lisätään kohokohtia viikkojen sisällöstä.

 

Tervetuloa seuraamaan kotihoitajien ja hoitokoirien elämää sekä somessa että täällä sivuilla!
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.