Päivitetty 26.02.2014

Kodin saanut koira: BELLA (Disney pentu)


10/2013

BELLA

* n. 7 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney pentueen Bella on reipas ja sosiaalinen. Bella ei virallisesti ole sukua muille Disney pennuille, se oli hylätty samaan aikaan tarhalle ja sattui olemaan vielä samanikäinenkin kuin muut Disney tytöt.

Tulevassa kodissa täytyy olla valmiita panostamaan Bellan käytöstapoihin ja siihen että Bella oppii kotikoiran tavoille.

Bella pärjää varmasti myös ainoana koirana, mutta täytyy muistaa että Bella on tottunut olemaan muiden koirien seurassa, joten koirakaveri tulevassa kodissa voisi myös olla.

Bellasta kasvaa keskikoinen koira, ehkä hieman isompi kuin muut Disney tytöt ja painaa aikusena noin 20kg.

 

5.8.2013

Bella asuu tällä hetkellä eri häkissä kuin muut Disney-pennut, Bella häkkikaverina on Charlie Chaplin pentu. Bella on todella reipas, utelias, aktiivinen ja sosiaalinen pentu. Ei kuitenkaan hösellä liikaa ja osaa myös rauhoittua. Bellan olisi siis jo hyvä aika päästä omaan kotiin opettelemaan kotikoiran oppeja.

Bellalle lisätty uusia kuvia ja videota!

10.9.2013

Bella odottaa edelleen Glinan tarhalla, siskoksista enää vain Bella ja Ariel ovat omia kotejaan vailla. Olisiko juuri sinulla tarjota Bellalle ikioma rakastava koti?

Bellalle lisätty uusia kuvia!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

Olethan tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

 5.10.2013

Bella sai kodin Romaniasta.

14.11.2013

Bellan varaus oli peruuntunut koirasta riippumattomista syistä. Tapasin itse tämän todella reippaan neitosen lokakuun Romanian reissullamme. Bella tuli hienosti toimeen sekä urosten että narttujen kanssa. Bella on myös todella sosiaalinen ihmisten kanssa ja pusuilta ei voinut välttyä. 🙂

Bella etsii aktiivista kotia, jossa olisi halua puuhata tämän aktiivisen neidin kanssa. Sohvaperunaa tästä tytöstä ei saa tekemälläkään. 🙂

6.1.2013

Bellalle lisätty uusia kuvia ja video!

Missä tämän reippaan tättähäärän oma koti viipyy?

10.2.2014

Bella matkusti omaan kotiin Suomeen toisen romaniasta pelastetun koiran kaveriksi!

Varaajana toimi Saila.

Yhteydenotot Sailalle.


18

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.