Päivitetty 03.06.2014

Kodin saanut koira: BELLASTINA


Bellastina

BELLASTINA

* arvioitu syntymäaika 02/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

2.5.2014
Romanialainen elänsuojelija Luiza Mandru löysi Bellastinan hautausmaan pihalta eräänä kylmänä maaliskuun päivänä. Bellastina oli tuolloin, noin kuukauden ikäisenä, ollut peloissaan ja vailla turvaa. Luiza vei pienokaisen kotiin ja kun se oli saanut syödä ja levättyä siitä kuoriutui täysin uusi pieni ja reipas koiranpentu.

Bellastinan onnelliset pentupäivät kuluvat Luizan turvallisessa ja huolehtivassa kodissa joutuisasti. Ympärillä riittää toisia koiria ja kissoja joiden kanssa Bellastina tulee hyvin toimeen. Se on leikkisä, iloinen, sosiaalinen ja kiltti pentu. Bellastina ei myöskään hauku, paitsi leikkiessään toisen pennun, Alicen kanssa 🙂

Tällä hetkellä Bellastinan painaa  noin kaksi kiloa eli se tulee jäämään kooltaan melko pieneksi. Pienokaisen rokotukset aloitetaan pian ja Bellastina on valmis matkustamaan omaan kotiinsa toukokuun lopussa/ kesäkuun alussa.

Bellastina etsii kotia jossa sillä voisi jatkossakin olla sosiaalisia leikkikavereita ja aktiivista touhuamista. Vaikka pienen pennun söpö olemus viehättääkin, tulee muistaa että tästäkin pennusta kasvaa aikuinen koira, josta tulevan omistajan täytyy huolehtia seuraavat jopa 15 vuotta. Ethän siis tarjoa pennulle kotia hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

8.5.2014
Bellastina on varattu omaan kotiin

Varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.