Päivitetty 03.06.2014

Kodin saanut koira: CANDY


Candy7 122013

 

CANDY

* n. 3-4 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

18.03.2014
Candy on jälleen yksi esimerkki Romanian julmasta katukoirien kohtelusta. Tämä lempeä ja ihmisrakas koira on löydetty Glinan tarhan vapaehtoisten toimesta puistosta, vatsassaan suuri viiltohaava. Haavasta huolimatta Candy tuli kutsuttaessa vapaaehtoisten luokse ja antoi heidän katsoa haavaa. Candy toimitettiin eläinlääkäriin ja haavan parantumisen jälkeen Candy on asustellut Glinan tarhalla helmikuusta lähtien.

Candy on arviolta n. 3-4-vuotias keskikokoinen n. 55 cm korkea narttu. Candy on steriloitu. Nimensä Candy on saanut löytäjiltään, sillä niin kiltisti ja lempeästi tyttö heihin suhtautui, vaikka olikin loukkaantunut. Candy on luonteeltan lempeä, rauhallinen ja älykäs.

Candy viihtyy ihmisen läheisyydessä, mutta ei tee itsestään numeroa. Candy jakaa häkkinsä tällä hetkellä uroskoiran kanssa, mutta tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Candylle etsitään nyt sitä omaa kotia. Kotia, jossa saa ruokaa, hoivaa, lämpöä, rakkautta ja turvaa.

25.04.2014
Candy on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

 

Candy saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, steriloituna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen harkittua yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Jos sinun elämääsi sopisi pala lempeää makeutta, ota yhteyttä Johannaan.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.