Päivitetty 16.06.2014

BIM


15.7.2013

BIM

* n. 9-vuotias

* uros

* Virossa

 

 

 

 

 

17.7.2012

Bim on tuotu tarhalle 21.6. rankkurin löydettyä hänet hylättynä kadulta. Bimiä ei kukaan ole tullut tarhalta hakemaan, joten nyt on aika etsiä herralle uusi koti!

Bimin iäksi on arvioitu n. 8 vuotta, mutta virtaa ja energiaa herralta löytyy kuin nuoremmastakin koirasta. Suurin osa Bimin hössöttämisestä ja hihnassa vetämisestä johtuvat varamsti stressistä, jonka tarhaympäristö aiheuttaa ja meno varmasti rauhoittuu ainakin osittain kotioloissa. Osa aktiivisuudesta voi olla myös rotupohjaista, sillä Bimissä voisi hyvinkin olla ainakin collieta ja sakasanpaimenkoiraa, ehkä jotain muutakin? Vaikka muhkean turkin alla ei lihaksia juurikaan ole, on Bim iso ja vahva koira, jolla korkeutta on n. 65cm.

Narttukoirat ovat Bimin mielestä ok, kuten myös kaikki ihmiset. Pienten lasten perheeseen ei Bimiä suositella, vaan paras paikka olisi rauhallisempi koti eläkepäiviksi, jossa kuitenkin Bimillä olisi tarpeeksi virikkeitä ja ulkoilua. Bimin silmissä on havaittavissa hieman sameutta, joka voi viitata kaihiin. Kodin tulisikin olla valmis ja varautunut vanhan koiran erilaisiin vaivoihin ja niiden hoitoon.

 

4.12.2012

Lisätty video.

 

27.12.2012

Eläkepäiviään odottava Bim haukkuu häkissään saadakseen huomiota. Vanhaherra selvästi myös stressaa tarhalla oloa. Bimin kuulossa saattaa olla jotain vikaa, mikä ei niinkään yllättävää olisi ottaen huomioon Bimin iän ja lähes olemattoman aikaisemman huolenpidon. Lisätty kuvia.

 

18.2.2013

Nyt jo 8 kuukautta omaa kotiaan etsinyt vanhaherra Bim pärjää olosuhteisiin nähden hyvin. Tarhaolot eivät varsinkaan tämän ikäiselle koiralle ole mitenkään hyväksi, sillä eläkkeellä kuuluisi olla lämmin koti ja pehmeä peti. Yhdistyksemme kissanaiset olivat tarhalla käymässä eikä heillä ollut mitään ongelmia Bimin hallinnassa tämän koosta huolimatta! Lisätty kuvia.

 

30.5.2013

Pian vuoden tarhalla ollut vanhaherra haukkuu häkissään turhautuneena. Kukapa ei turhautuisi, jos viettäisi vuoden päivät yksin häkissä, päästen vain välillä lenkille ja haistelemaan maailmaa. Bimin turkki on todella paksu ja se on takussa, selkeästi herralla on kuuma ja toivomme Bimin pääsevän trimmaajan käsittelyyn mahdollisimman pian. Missä on tämän karhuherran oman eläkekoti pehmeine peteineen ja hyvine ruokineen? Lisätty kuvia.

 

2.8.2013

Bim alkaa olla jo iäkäs koira, joka ei välttämättä selviydy tarhaolosuhteissa enää tulevaa talvea. Eläinlääkäri tarkastaa Bimin voinnin ja arvioi sen kunnon vielä myöhemmin, mutta mikäli Bim voisi vielä nauttia kotikoiran elämästä, on sen tapahduttava pian. Talvi alkaa tulla ja vanhan koiran kroppa ei ole tarkoitettu sitä ulkona kestämään.. Lisätty kuvia ja video hellyyttävästä papasta!

 

14.9.2013

Vanhalla herralla kävi totisesti hyvä tuuri, sillä Bim on varattu omaan kotiin Suomeen!

 

27.9.2013

Bim saapui omaan kotiin Suomeen 26.9.2013.

 

22.10.2013

Aivan ihania kuulumisia ja kuvia Bimin omasta kodista Suomesta <3 Kiitos perhe, kun annoitte Vanhaherralle mahdollisuuden!

“Meillä ei paljon paremmin voisi sujua, kaikki nelijalkaiset tulevat tosi hyvin toimeen keskenään. Bimi näytiskelee aurinkoisista syyspäivistä parvekkeella ikiomalla sohvalla, mutta lempi köllöttely paikka on kuitenkin ehdottomasti meidän viimeiseen pisteeseen kulahtanut vieraspatja joka silloin tällöin olohuoneeseen kaivetaan esille. Hihnassa kulkee kuin unelma, eikä sisälle ole käynyt minkäänsortin vahinkoja. Bimiä ei myöskään yhtään haittaa että hänestä onkin tullut koko taloyhtiön sekä kaikkien meidän tuttavien ja sukulaisten varsinainen lellikki.”

6.6.2014
Vanhaherra Bim sai nauttia kotikoiran elämästä, omasta perheestä, rakkaudesta ja huolenpidosta yli 8 kuukautta. Bim sai inhimmillisen, kauniin ja ansaitsemansa lopun. Nyt Bim on vapaa eikä hän tule koskaan kärsimään kivuista ja säryistä.

Suuri kiitos Bimin perheelle, olette ajatuksissamme <3

 

Varaajana toimi Nea.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.