Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: BLANCHE


 

BLANCHE

* n. 8-9 kk

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Blanche ja sen neljä muuta sisarusta elävät tällä hetkellä Bukarestissa, pienellä aidatulla rakennustyömaa alueella. Pentujen emä löydettiin myrkytettynä kesäkuun lopussa ja sen jälkeen nämä sisarukset ovat pärjänneet keskenään. Paikalliset romanialaiset eläinsuojeluaktivistit käyvät ruokkimassa pentuja päivittäin ja viettävät näiden kanssa aikaa, jotta pennut sosiaalistuisivat mahdollisimman paljon.

Blanchen ja sisarusten emä oli kooltaan pienikokoinen, mutta nämä pennut kasvavat kooltaan vähintään keskikokoisiksi.

Saapuessamme rakennustyömaalle, pennut tuntuivat olevan varsin kiinnostuneita vieraista ihmisistä ja kipittivät kilvan luoksemme. Kaikki pennut olivat hyväkuntoisen näköisiä, normaaleja ja iloisia koiranpentuja, tietämättömänä ankeasta elämän alustaan.

Rakennustyömaalla missä pennut tällä hetkellä majailevat, alkaa muutaman viikon päästä rakennustyöt ja pennut täytyy saada pois koneiden tieltä. Yhteistyöhenkilömme yrittävät epätoivoisesti löytää pennuille hoitopaikkaa, mutta oma koti olisi kuitenkin se paikka, minne pennut kuuluisivat.

Muistathan ettei pentuja voi ottaa hetken mielijohteesta, vaan pennun hankinta tulee aina olla loppuun asti harkittu. Koiran täytyy mahtua seuraavien, jopa 15 vuoden suunnitelmiisi. Pennut tarvitsevat kunnon tapakasvatuksen, sekä kodin jossa liikunta on elämäntapa. Aktiivisen ja iloisen koiran kanssa olisi myös hyvä harrastaa tulevaisuudessa jotain.

Pennut luovutetaan vastuuntuntoisiin koteihin rokotettuina, sirutettuina ja loishäädettyinä.

 

Päivitetty 15.7.2012

Sisaruksista kaksi on saanut jo oman kodin. Tyttölauma on kasvanut kovasti ja niiden ikää on saatu päivitettyä täten paremmin. Pennut ovat nyt noin puolen vuoden ikäisiä ja säkäkorkeus niillä huitelee jo n.50 cm:n hujakoilla, joten mitään pieniä ja hentoisiä koiria ei näistä tytöistä tule kasvamaan.

Koska ikää kertyy lisää koko ajan, olisi sisarusten jo todellakin aika löytää se ikioma koti.

Päivitetty 4.9.2012

Yhdistyksemme aktiivit matkasivat Romaniaan syyskuun alussa ja tapasivat matkallaan myös nämä rakennustyömaa-pennut.

Blanche on tällähetkellä säkäkorkeudeltaan n.45 cm ja paino lähentelee 15 kg:a. Pennut ovat sosiaalisia , avoimia ja leikkisiä, siis melkolailla normaaleja pentuja 🙂

Blanchea kuvailtiin myös pentueen rohkeimmaksi neidiksi.

Lisätty uusia kuvia Blanchelle

päivitetty 25.9.2012

Yhdistyksen aktiivit kävivät jälleen Romaniassa ja Blanchelle päivitettiin uusia kuulumisia:

Tapasimme Blanchen ja Ginon, viimeiset kaksi “raksapentua” jotka ovat enää Romaniassa, lokakuun lopun matkallamme.

Gino ja Blanche jakavat häkkinsä kolmen muun  koiran kanssa, joten ne ovat tottuneet elämään hyvin erikokoisten ja -ikäisten koirien kanssa.

Jääkarhunpoikanen Blanche on varsin hellyttävä likka, todella huomiota kerjäävä kaunokainen. Blanche on hyvin reipas, avoin ja sosiaalinen, se ei jännittänyt vieraita ihmisiä yhtään vaan tuli suoraan syliin pussailemaan ja heittäytyi maahan saamaan maharapsutuksia. Varsin kiva nuori koira, kaunis niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Tällä hetkellä Blanche on noin 45 cm korkuinen, arviolta 15 kiloinen.

Päivitetty 31.10.12

Blanche etsii edelleen omaa kotiaan!

Päivitetty 12.12.2012

Blanche on varattu.

Päivitetty 21.12.12

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.