Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: DIANA


DIANA

* n.1.v

* narttu

* Virossa.

 

 

 

 

Diana on tuotu Rakveren tarhalle 29.6 sen löydyttyä kadulta. Aluksi luulimme että Diana haettaisiin varmaan takaisin kotiin, sillä se oli hyväkuntoinen löydettäessä ja selvästi ihmisten kanssa paljon elänyt sosiaalisuudesta ja lempeydestään päätellen. Näin ei kuitenkaan käynyt ja nyt Diana etsii uutta kotia.

Diana on noin 65 cm korkuinen, noin vuoden ikäinen äärettömän sympaattinen ja hurmaava tyttö. Diana lähtee mielellään lenkille, se kulkee reippaasti mutta ei kaahota. Hetken haistelun ja juoksentelun jälkeen Diana jääkin mieluiten syliin tai viereen rapsuteltavaksi, nauttimaan olostaa. Diana vaikuttaa jotenkin todella lunkilta, se ei stressaa niinkuin useimmat koirat tarhalla, tai ainakaan se ei näytä sitä lainkaan. Dianasta huokuu lempeys ja kiltteys, sen voisi hyvin ajatella sopivan lapsiperheeseenkin, ja sen hermorakenne vaikuttaisi olevan todella kohdillaan. Diana on tavannut paljon muita koiria ja tullut toimeen kaikkien kanssa. Varmuuden vuoksi emme kuitenkaan anna sitä ihan samanikäisen nartun kanssa samaan kotiin.

Dianassa saattaa ulkomuodon perusteella olla rotuperimässä laumanvartijakoiraa, joten uskomattoman kiltistä ja lempeästä luonteesta huolimatta etsimme Dianalle kotia rauhalliselta alueelta, mieluiten omakotitalosta ja omistajalla olisi hyvä olla kokemusta vahtiviettisistä koirista, sillä Dianasta saattaa kotiutuessa kuoriutua vielä vahtimaisiakin piirteitä.

Diana etsii kotia, perhettä, jossa se saa olla kiinteästi osa sitä, jossa sitä opastetaan lempeästi mutta johdonmukaisesti uuden elämän saloihin ja jossa sille pystytään tarjoamaan loppuelämäkseen turvallinen, tasapainoinen elämä.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 15.8.2012.

Diana on kaunistunut entisestään. Se rakastaa ihmisten rapsuttelua ja sitä huomiota mitä niiltä saa. Auringon paistaessa Diana nautti sen lämmöstä ja leikki vierellään olevan pienikokoisen uroksen kanssa. Kun pikkukoira alkoi esittää Dianalle urosmaista käytöstä, tyttö pysyi topakkana ja laittoi heti alkuunsa moisen käytöksen aisoihin. Leikki kuitenkin jatkui molempien koirien osalta tämänkin jälkeen.

Lisätty Dianalle uusia kuvia.

Päivitetty 16.9.2012

Diana on varattu.

Päivitetty 20.12.2012

Diana sai oman kodin Suomesta 14.1.2013.

Päivitetty 15.1.2013

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.