Päivitetty 09.03.2014

Kodin saanut koira: BONO


 

BONO

* arvioitu syntymäaika 10/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

27.1.2014
Veljekset Paco, Bono ja Toto olivat hylätty lähelle Luiza Mandrun kotia, järven laidalle n. 6-7 viikon ikäisenä. Sieltä heidät löysi eräs nuori tyttö, joka toimitti pennut Luizan luokse. Pennuilla kävi tuuri, sillä ilman kunnollista ruokaa ja hoitoa olisivat pikkuiset todennäköisesti menehtyneet.

Iloinen Bono tulee kaikkien kanssa toimeen ja Bono rakastaakin peuhata ja leikkiä kunnes väsähtää pentumaiseen tapaansa samaan kasaan veljiensä kanssa nukkumaan. Bonosta kasvaa noin 10-15 kiloinen hurmuri, joka valloittaa varmasti kaikkien sydämet. Bono rrraakastaa ihmisiä, kaiken kokoisia ja näköisiä, vauvasta vaariin. Muiden eläinten, kuten kissojen ja toisten koirien kanssa, Bono tulee hienosti toimeen.

Bono on aktiivinen ja reipas nuori koiranalku, jonka tulevalta kodilta odotetaan pitkäjänteisyyttä ja aikaa. Bono tulee tarvitsemaan kunnon tapakasvatuksen ja tulevan kodin tulee olla varautunut myös hampaanjälkiin tuoleissa ja sohvissa. 😉

Koiraa ei tule koskaan ottaa hetken mielijohteesta, vaan päätöksen tulee olla tarkkaan harkittu, söpöys ei myöskään saa olla syy koiran hankkimiselle.

Bono etsii kotia, jossa osataan antaa sille aikaa sopeutua ja kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä loppuelämänsä.

Bono on läpikäynyt pentujen rokotusohjelman, joten se olisi enemmän kuin valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa!

8.3.2014
Bono saapui omaan kotiinsa Suomeen.

 

Bonon kodin etsinnässä auttoi Saila.

Veljekset Paco, Bono ja Toto olivat hylätty lähelle Luiza Mandrun kotia, järven laidalle n. 6-7 viikon ikäisenä. Sieltä heidät löysi eräs nuori tyttö, joka toimitti pennut Luizan luokse. Pennuilla kävi tuuri, sillä ilman kunnollista ruokaa ja hoitoa olisivat pikkuiset todennäköisesti menehtyneet. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-koira-paco/#sthash.275iIxbP.dpuf
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.