Päivitetty 09.03.2014

Kodin saanut koira: TOTO


28.1.2014

 

TOTO

* arvioitu syntymäaika 10/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

27.1.2014
Veljekset Paco, Bono ja Toto olivat hylätty lähelle Luiza Mandrun kotia, järven laidalle n. 6-7 viikon ikäisenä. Sieltä heidät löysi eräs nuori tyttö, joka toimitti pennut Luizan luokse. Pennuilla kävi tuuri, sillä ilman kunnollista ruokaa ja hoitoa olisivat pikkuiset todennäköisesti menehtyneet.

Toto on veljiensä tavoin reipas ja sosiaalinen koiran alku. Komea Toto tulee kasvamaan aikuisena n. 10-15 kiloiseksi hurmuriksi. Toto tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja kissatkin tämä herra hyväksyy leikkikavereikseen, tosin kissat saattavat välillä olla Toton kanssa eri mieltä. 🙂

Ihmisiä Toto rakastaa, se nauttisi ihmisen huomiosta vaikka koko päivän, jos se vain olisi mahdollista. Myös lapsien kanssa Toto osaa käyttäytyä todella hienosti, joten koti lapsiperheessä sopisi myös Totolle.

Tulevan kodin tulee olla harkinnut tarkkaan koiran ottamista, söpöys ei saa olla syy hankkia koiraa. Toto tulee tarvitsemaan myös kunnon tapakasvatuksen, sillä sen verran hulivili tämä herra osaa olla.

Tulevalta kodilta odotetaan siis pitkäkänteisyyttä ja aikaa nuorelle aktiiviselle koiralle, joka tulee tarvitsemaan opastusta ihan perusasioista lähtien, kuten sisäsiisteyden opettelussa ja hihnassa kävelemisessä.

Toto on läpikäynyt pentujen rokotusohjelman, joten se olisi enemmän kuin valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa!

7.3.2014
Totoa onnistikin ja Toto matkaa suoraan omaan kotiin lauantaina 8.3. 🙂

8.3.2014
Toto saapui omaan kotiinsa.

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.