Päivitetty 10.08.2014

Kodin saanut koira: CARLA


Carla profCARLA

* n. 9kk (synt. 7-8/2013)

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

7.4.2014
Carla on veljensä Carloksen ja siskonsa Carolan tavoin löydetty harhailemasta Bukarestin kaduilta noin kaksi kuukautta sitten. Eläinsuojelija Anda Murgun tytär Alina oli havainnut pennut lähellä kotiaan ja päätti korjata ne talteen kadun vaaroilta. Sosiaaliset ja ihmisystävälliset lapsoset olivat tulleet reippaasti herkkujen perässä Alinan luokse ja näin hän sai ne kerättyä talteen ja toimitti äitinsä tarhalle. Pennuilla oli aluksi huonosta ravinnosta ja puutteellisesta hoidosta johtuen ihottumaa jota on nyt tarhalla ollessa hoidettu ja se alkaakin olla jo oikein hyvällä mallilla.

 

Carla elää tarhalla aitauksessa jossa on useita muita koiria, sekä uroksia että narttuja. Neiti tulee moitteetta toimeen kaikkien kanssa ja onkin iloisen luonteensa ja tietysti nuoren ikänsä vuoksi oikein leikkisä koiran alku. Se on hyvin sosiaalinen ja avoin. Carla pitää ihmisistä erittäin paljon ja hakeutuikin välittömästi aktiiviemme tarhaan mentyä, hakemaan osansa rapsutuksista joita näiltä vierailijoilta sai. Se on nuoresta iästään huolimatta hillitty eikä säntäile päättömänä paikasta toiseen, vaan ottaa vieraat vastaan ystävällisen kohteliaasti. Carla on muutenkin olemukseltaan hyvin tasapainoinen eikä turhaan hötkyile tai stressaa, vaikka tarhalla hälinä on välillä todella kovaa.

 

Carla on perus luonteeltaan tasainen ja vaatimaton, mutta tulee vaatimaan omistajaltaan perusteellisen tapakasvatuksen sekä paljon liikuntaa ja aktiviteetteja. Pelkäksi sohvaperunaksi tästä reippaasta neidistä ei ole, mutta kunnon metsässä kirmaamisen vastapainoksi sohvalla omistajan kainalossa köllöttely on varmasti Carlalle enemmän kuin mieluisaa puuhaa. Luonteensa puolesta Carlan tuleva koti voisi olla myös lapsiperheessä eikä leikkisästä koirakaveristakaan haittaa olisi, mutta toki neiti varmasti pärjäisi yhtälailla ainoanakin nelijalkaisena. Neidin tulevan kodin tulee sitoutua siihen sen loppuelämäksi ja pystyä tarjoamaan Carlalle tasapainoista ja hyvää koiran elämää aina sinne vanhuuden päiville saakka. Vastapainoksi tulee saamaan tämän upean ihmisrakkaan neidin pyyteettömän rakkauden ja täydellisen omistautumisen, sekä varmasti monia ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

 

7.6.2014
Huippu lauantai päivä Carlalle, sillä neiti saa tänään ylleen varattu tekstin ja on näin askeleen lähempänä omaa kotiaan.

10.8.2014
Carla matkasi pitkän odotuksen jälkeen omaan loppuelämän kotiinsa.

 

Carla on tällä hetkellä 15-18 kg painava ja korkeutta neidille on kertynyt noin 50cm. Hieman kasvuvaraa vielä on, mutta suuren suurta muutosta näihin mittoihin tuskin enää tulee. Eli neiti säilyttää kauniin siron olemuksensa varmasti vielä aikuisenakin.

 

Carla olisi enemmän kuin valmis aloittamaan uuden elämän rakastettuna perheenjäsenenä ja jakamaan iloa ja rakkautta omalle perheelleen loppuelämänsä ajan.

 

Carla luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Tutustuthan sivuillamme huolella koiranomistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen harkittua yhteydenottoa!

 

Yhteydenotot Tanjalle

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.