Päivitetty 24.06.2014

Kodin saanut kissa: CAT CASPER (nyk. Bowie)


CASPER

* n. 5 v

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Casperin tarina voi järkyttää, noin kolme vuotta sitten Kasside Turvakoduun otettiin yhteyttä kissasta, jonka naapuri oli pyytänyt viedä metsään kuolemaan. Turvakodu lupasi ottaa kissan vastaan ja veivät sen suoraan eläinlääkärille, jossa sitten selvisi koko tarinan kauheus. Omistaja oli yrittänyt kastroida kissan itse ja siltä puuttuivat paitsi pallit, myös virtsaputki, eikä se voinut virtsata ollenkaan, iho oli kuoliossa ja kissa oli kuolemaisillaan. Lääkäri ei ollut koskaan nähnyt vastaavaa ja oli epävarma, voidaanko kissa pelastaa, mutta hän otti riskin ja leikkasi kissan. Vei pitkän ajan että elimet toimivat jälleen normaalisti, mutta ihme tapahtui, Casper selvisi ja on nyt täysin terve kissa. Se tekee asiansa vessaan eikä sillä ole ongelmia virtsaamisen kanssa.

Casperilla on valkoinen silkkinen turkki ja eriväriset silmät, toinen on vihreä ja toinen sininen. Casper on kuuro, kuten yleensä valkeat kissat, joilla on toinen tai molemmat silmät siniset. Se on ystävällinen, itsenäinen, iloinen, hyvin utelias kissa. Tykkää leikkiä toisten kissojen kanssa ja kissaleluilla. Casperin herkkuruokaa on tuore kala, kuten pakastettu seiti, jonka se syö sulatettuna ja on aivan hulluna siihen. Mutta syö myös kuivaruokaa ja purkkiruokaa.

Casperin iäksi on arvoitu noin viisi vuotta, ehkä vähän alle. Casper on erityinen kissa. Se odottaa kotia Tallinnasta käsin hoitokodissa. Sillä on ollut kurja menneisyys, mutta kotihoitaja uskoo, että Suomesta sillä on paremmat mahdollisuudet saada uusi, riittävän vastuullinen koti. 

Casper tulee uuteen kotiin rokotettuna ja asianmukaisesti loishäädettynä. Se on testattu FiV/FelV:n ja sienen osalta negatiiviseksi. Sillä on EU-passi ja tunnistesiru, joka rekisteröidään yhdistyksen toimesta turvasiru.fi-rekisteriin.

10.12.2013 Casper on alustavasti varattu.

Casper sai oman kodin Turusta 28.12.2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 12.1.2014:
Cat Casper nykyisin nimeltään Bowie on kotiutunut
hyvin. Leikkii, syö ja on muutenkin aktiivinen. Myös juo ja käy tarpeillaan normaalisti. Hänellä on hiukan eri rytmi kuin meillä 🙂 Hän on aktiivisimmillaan juuri 05.30-07.30 kun me näin viikonloppuisin ei
ihan niin aikaisin olla virkeimmillämme. Ja jotenkin sen huomaan että varsinkin silloin hän kaipailisi kaveria, vaikka kyllä aikansa jaksaa meidänkin kanssa leikkiä. Harkitsemme nyt kaveria ja olemme katsoneet paikallisesta yhdistyksestä sopivia kissoja.

Hiukan hän rapsuttelee korvia, mietimme että liekö erilaisesta kuivamuonasta (purina plan + royal canin -> näistä erittäin mieluisat hänelle löytyneet) tullut, kun ei tarkkaan tiedä mitä aikaisemmin syönyt, mutta seitiä ei ole voittanutta. Korvat näyttävät erittäin puhtaalta noin muuten, mutta täytyy seurailla voisiko allergista olla.

Liitteenä pari kuvaa. Uusi ja korkea raapimispuu on ykkönen,
josta pääsee vielä ylemmälle kaapin päälle joka on varsinainen ässäpaikka
Bowielle 🙂

Mutta tosiaan kaikki tosi hyvin 🙂

20.6.2014 Casper lähettää juhannusterveisiä ja kuvakuulumisia.
 “Kaikki on mennyt meillä hyvin. Bowie on helposti ja mielellään tottunut valjaisiin ja välillä käymmekin takapihalla fiilistelemässä, hän tykkää kovasti kun on lämmin ja aurinkoinen ilma :)”

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.