Päivitetty 10.05.2019

Enkeli kissa: MIU


19.6.14

19.6.14

MIU

* alle 1 v.

* naaras (steriloitu)

* suomalainen.

19.6.
Miu etsii kiireellä omaa kotia tai kotihoitopaikkaa! Miu on todella ihana kissa mutta ei tule lainkaan toimeen nykyisen hoitopaikan kissojen kanssa, josta syystä tarvisi kiireellä oman kodin tai hoitopaikan. Varmuuden vuoksi Miun tulevassa kodissa ei saisi olla muita kissoja. Ihmisiä kohtaan Miu on todella sosiaalinen ja hellyydenkipeä. Se nukkuisi mielellään ihmisen vatsan päällä sängyssä ja nauttii huomiosta. Miu on myös hyvin leikkisä ja täysin sisäsiisti. Koirien kanssa Miu voi jakaa kotinsa mutta muista kissoista se ei pidä.

17.5.2014
Miu on saanut nimensä hassusta tavastaan miukua hyvin kainolla äänellä. Se on loukutettu villikissan pentu ja sitä on kesytetty jo monia kuukausia. Jostain syystä Miu ei kuitenkaan ole saanut kotia ja on nyt Kemiössä, Turun lähellä yhdistyksen hoitopaikassa omaa lopullista kotiaan odottamassa. Miusta onkin tullut melko kesy, mutta se säikähtää helposti, joten sitä ei luovuteta ihan pienten lasten perheeseen.

Luonteeltaan Miu on kiltti ja utelias. Se pitää silityksistä, mutta ei sylissäolosta, joten sylikissaa siitä tuskin ikinä tulee. Miu on hyvin persoonallisen ja suloisen näköinen suurten silmiensä kanssa. Sillä on pennusta asti puuttunut pala korvaa, kuka tietää, mitä sille on tapahtunut… Miu tulee toimeen toisten kissojen ja koirien kanssa sekä se on täysin sisäsiisti. Hoitopaikan jotkin kissat tuppaavat jahtaamaan tätä kilttiä pikkutyttöä, joten olisi hyvä, että sille löytyisi pian oma koti.

4.6.2014
Miu on muuttunut todella hellyydenkipeäksi kissaksi ja haluaa olla koko ajan ihmisen kanssa, mutta ei tule toimeen hoitopaikan toisten kissojen kanssa, joten Miu etsii kotia ainoana kissana. Koirat sen sijaan ovat sille ok.

Miu sai oman kodin ainoana kissana 24.6.2014.

14.2.2019
Miu on siirtynyt enkelikissaksi sairastelun tuomien haasteiden käydessä liian raskaiksi. 

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.