Päivitetty 17.01.2013

Kodin saanut: CHEBA


CHEBA

* n.7-8 kk

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

Cheba on nuori ja elämänhaluinen pieni koditon koira suuressa maailmassa. Cheban elämänhalusta kertoo paljon se, että tyttö jäi auton alle nuorempana. Cheba toimitettiin paikalliseen eläinlääkäriin jossa se leikattiin ja jossa se toipui pienessä häkissä kaksi pitkää kuukautta. Tuo tapahtuma ei ole jättänyt Cheban mieliin mörköjä, vaan se porskuttelee tuolla elämänhalullaan voimakkaasti eteenpäin.

Tällä hetkellä Cheba asustelee Romanialaisen eläinsuojelijan Anda Murgun luona.

Andan mukaan Cheba on erittäin fiksu, herkkä ja ystävällinen koira. Tytöllä on suuret “peuran silmät”, joilla se hurmaan ihmisiä mennen tullen. Tähän samaan hurmioon on joutunut myös Anda joka laskee pienen Cheban viereensä joka yö….

Cheba on siis alle vuoden ikäinen laiheliini, jolle on painoa kertynyt vain n.7-8 kg. Cheba on rokotettu ja steriloitu ja se on valmis lähtemään omaan kotiinsa.

Koska Anda ei ole koskaan kuullut Cheban haukkuvan, sen tuleva koti voisi hyvinkin olla myös kerrostalossa.

 

Päivitetty 16.10.2012

Cheba sai kodin Romaniasta

Päivitetty 23.10.2012

Cheba kävi kotikokeilussa Romaniassa mutta se palautettiin yhden yön jälkeen, koska perheen toinen koira oli haukkunut Cheballe. Alkuärsyynnyksen jälkeen voimme vain todeta, että se oli Cheban onni, sillä nyt se sai mahdollisuuden päästä ihan oikeaan kotiin Suomeen.

Yhdistyksemme aktiivit matkasivat Romaniaan lokakuun lopussa ja tapasivat Cheban. Ohessa heidän tulkintansa tytöstä:

Cheba on livenä aivan häkellyttävän kaunis. Sen sirot piirteet muistuttavat hieman whippettiä ja se on jotenkin herkän oloinen tyttö.

Luonteeltaan Cheba on avoin ja reipas, se tuli muitta mutkitta tutustumaan täysin vieraisiin ihmisiin ja viihtyi sylissä pitkään. Toisten koirien kanssa Cheba jakaa tilansa hienosti ja kaikin puolin positiivinen fiilis jäi Cheban tapaamisesta.

Päivitetty 31.10.2012

Cheba on varattu Hollantiin.

Päivitetty 12.12.2012

Yhteydenotot Nealle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.