Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: FRODO


 

* FRODO

* n. 10-12 v

*Uros

* Romaniassa

 

 

 

Frodo on päätynyt Anda Murgun luokse Odain tarhalta Romaniassa. Frodo on n. 10-12 vuotias energinen ja aktiivinen vanhempi herrasmies, joka etsii nyt omaa kotiaan loppuelämäksi.

Frodo on iästään huolimatta edelleen hyvin vilkas ja leikkisä herra ja Anda kutsuukin Frodoa Casanovaksi, sillä Frodo on edelleen erittäin innokas jahtaamaan tyttöjä. Frodo on erittäin pienikokoinen, painoa tällä komealla herrasmiehellä on vain n. 5-6 kiloa.

Frodo on hyvin rakastettava ja pitää ihmisistä kovasti. Narttukoiria Frodo rakastaa ja on varsinainen pomo laumassaan. Frodolle olisikin hyvä löytää koti, jossa toki voisi olla mukava koirarouva, mutta rouvalla tulisi mielellään olla myös hieman luonnetta, jottei Frodo pääse kaveriaan täysin pomottamaan. Uroksen kanssa Frodoa ei luovuteta samaan kotiin.

Frodo sopii varmaankin hyvin mihin tahansa asumismuotoon ja ympäristöön, mutta Frodon uuden omistajan tulee muistaa, että iästään huolimatta Frodo on sangen aktiivinen koira, joka varmasti tulee tarvitsemaan tekemistä paljonkin, jottei energia ja aktiivisuus purkaudu vääriin asioihin. Frodo luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna ja sirutettuna. Frodoa ei ole vielä steriloitu.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.08.2012

Frodo on kyllä niin mahtava “vanha” Herra. Sana vanha  on siksi lainausmerkeissä, että ikä todellakin on vain numeroita tämän Herran kohdalla. Tapasin siis Frodon Romanian matkallani 3-6.9.12 ja tässä herrassa on poweria ja energiaa vaikka muille jakaa. Frodo hyörii, leikkii, hyppii, pyörii ja vaikka mitä. Liikkeestä ei todellakaan huomaa että kyseessä on vanha koira. Nuoremmatkin jäivät melkein jalkoihin kun Frodo sai vauhdin päälle.

Frodo on tosiaan vieläkin vanhempi, kuin luultiin aluksi ja siksi Frodon ikää on hieman päivitetty.

Frodo rakastaa ihmisiä. Ei arkuutta, ei jännitystä, ei alkukankeutta, vain täysillä kohti ja syliin ja pusuja ja ja ja… Tämän papan elämänilo, aktiivisuus ja vauhti ovat sydäntälämmittäviä kokemuksia ja ainakin tämän hetkisessä kunnossaan Frodolla on vielä vuosia elämään jäljellä.

Frodolle etsitään ehdottomasti aktiivista kotia, koska voin helposti kuvitella, että jos tylsää on, tämä  pappa kyllä keksii itselleen tekemistä ja saattaa pystyä uskomattomiinkin suorituksiin hyvän kuntonsa ansiosta. Toki Frodo varmasti vanhempana herrasmiehenä kaipa välillä myös rauhaa, joten lapsiperhe ei välttämättä ole Frodolle se optimaalisin vaihtoehto uudeksi kodiksi.

Päivitetty 28.09.2012

Lisätty kuvia 28.09.2012

Kulkureiden Sallan kertomaa Frodosta Romanian matkalta lokakuusta:

Tapasimme Frodon lokakuun lopussa matkallamme ja voi hyvänen aika miten iloinen ja positiivinen tapaus tämä superpappa onkaan! Frodo jakaa häkkinsä monen koiran kanssa ja se on isompien koirien kiistaton pomo. Frodo ei pomota epäreilusti mutta sen karisma huokuu siitä huolimatta vauhdikkaasta olemuksesta. Frodo on fiksu herrasmies, jolta ei vauhtia puutu. Frodolla on kuitenkin malttia ottaa kontaktia ja odottaa kärsivällisesti hitaan ihmisen namien antamista 🙂

Päivitetty ja lisätty kuvia 05.11.2012

Frodo on varattu.

Päivitetty 8.12.2012

Frodo saapui omaan kotiinsa 12.01.2013

Päivitetty 17.01.2013

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.