Kodin saanut: RI-RI (nyk. Aida)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

RI-RI

* n.6 kk

* Narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Ri-Ri on n. 6 kk ikäinen narttupentu, joka on täällä hetkellä yhteistyökumppanimme Asociatia A Doua Sansan omistamalla Glinan tarhalla Romaniassa. Ri-Ri on löydetty veljensä Roccon kanssa kadulta ihan pentuna,eikä Ri-Rin taustasta ole siksi sen enempää tietoa. Ri-Ri on tällä hetkellä n. 35-45 cm korkea ja painoa tytöllä on arviolta 10-12 kg. Ri-Ristä tulee aikuisena korkeintaan keskikokoinen.

Ri-Ri jakaa häkkinsä kahden muun nartun, jo sivuiltamme löytyvien Mican ja Pican kanssa. Tässä häkissä oli kyllä vauhti kohdallaan. Ri-Ri on aktiivinen ja vauhdikas pentu, jonka luonne on hyvin avoin ja utelias. Ri-Rissä on ulkonäön perusteella perimässään mahdollisesti jotakin paimenkoiraa ja siksi tulevan kodin olisikin hyvä olla aktiiviinen, jottei Ri-Rin energisyys ja aktiivisuus purkaudu vääriin asioihin.

Ri-Ri on lempeä ja ihana tyttö, joka nautti kovasti sylissä olemisesta, sekä rapsutuksista ja ihmisten hellyydenosoituksista. Ri-Rin suhtautumista kissoihin ei tiedetä, mutta koska kyseessä on pentu, on sopeuttamisen mahdollisuus kissoihin olemassa. Ri-Ri tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja ihmisistä Ri-Ri tuntui pitävän oikein kovasti.

Ri-Ri luovutetaan omaan kotiinsa rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.10.2012

Ri-Ri saapui Suomeen kotihoitoon 30.11.2012

Päivitetty 21.12.2012

Ri-Ri on varattu.

Päivitetty 06.01.2013

Ri-Ri, nykyisin Aida löysi kotinsa kotihoitajan luota.

Päivitetty ja lisätty kuvia kotoa 17.01.2013

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: