Päivitetty 08.08.2013

Kodin saanut: ALBA


ALBA

* n.2-3 vuotias

* Narttu

* Steriloitu

* Romaniassa

 

 

Buzaun kylässä, 110 kilometrin päässä Bukarestista, sijaitsi kunnallinen koiratarha, jossa olot olivat, kuten lähes kaikilla romanialaisilla kunnallisilla tarhoilla, hyvin askeettiset ja muistuttivat lähinnä koirien keskitysleiriä.Ruokaa, lämpöä ja tilaa oli olemattomasti, kukaan ei välittänyt koirien alkeellisestakaan hyvinvoinnista ja tulevaisuus oli synkkä.

Talven aikana tilanne meni mahdottomaksi, sillä tarha sijaitsee peltojen ja metsän takana, jonne ei lumen takia välillä päässyt moneen päivään.
Romanialaiset eläinsuojelijat kokosivat voimansa entisestään raskaan työnsä lisäksi ja pelastivat tarhalta 40-50 koiraa eri hoitopaikkoihin ja yksityisiin tarhoihin.
Buzaun koirista 18 on tällä hetkellä yhteistyökumppanimme Anda Murgun vastuulla ja ne on sijoitettu yksityiselle koiratarhalle, jossa koirat ovat ulkona, mutta ne saavat päivittäin ruokaa, niistä huolehditaan ja ne pääsevät eläinlääkärille tarvittaessa.Anda on saanut tukijoistaan saksalaisia ja tanskalaisia kummeja Buzaun koirille, joiden avulla Anda saa maksettua yksityisen tarhan pitäjälle koirien hoidosta ja ruuasta. Osa koirista tulee Kulkurien sivuille etsimään omia kotejaan.

Alba on yksi Buzaun onnekkaista koirista joka etsii kotia yhdistyksemme kautta. Alba on nuori, hiljattain steriloitu narttu, jonka ikä on todennäköisesti lähempänä kahta, kuin kolmea vuotta.

Alban on äärimmäisen sosiaalinen koira. Tyttöä ei jännitä sen kummemmin onko ihminen hänelle tuttu entuudestaan tai ei: jos Albasta tuntuu siltä, hän saattaa hypätä muitta mutkitta uuden ihmisen syliin hakemaan rapsutuksia 🙂

Alba on erittäin sosiaalinen ja ystävällinen myös toisten koirien kanssa ja tulee hyvin toimeen kaikkien lajitovereidensa kanssa. Alban ystävällisen käytöksen perusteella on myös mahdollista että se tulisi toimeen kissojen kanssa.

Alba etsii sitoutunutta ja tasapainoista loppuelämänsä kotia Suomesta. Albaa voisi olla odottamassa mukava, rohkea ja tasapainoinen koira-poikakaveri, joka opastaisi myös Alban oikeille kotikoiran tavoille.

Alba on kooltaan pieni, painoa sille on kertynyt n.7-8 kg.

Päivitetty 18.1.2013

Alba on varattu Tanskaan

Päivitetty 14.2.2013

Alba on matkustanut uuteen kotiinsa.

Varausta hoiti Kata

Päivitetty 23.2.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.