Päivitetty 02.02.2015

Kodin saanut koira: CHINA (Nyk. Fifi)


China

CHINA

* arvioitu syntymäaika 08/ 2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.3.2014
Onevet eläinlääkäriaseman Dr. Adinan luona lattiaa korjaamassa ollut työmies toi eräänä aamuna tohtorille tuliaisen tullessaan, pienen koiranpennun jonka hän oli löytänyt kadulta.  Chinaksi ristitty tyttö oli jälleen kerran niitä harvoja onnekkaita jotka kohtasivat matkallaan eläinystävällisen ihmisen ja saavat siten paremman mahdollisuuden turvattuun elämään.

China on siis viettänyt jo useamman kuukauden Onevetin hoitolassa kasvaen ja vahvistuen tulevaan aikuisikään. China on myös ahkeroinut ruokakupilla sen verran tiuhaa tahtia, että painoa onkin kertynyt jo n.8 kg verran, vaikka tytölle taitaisi riittää kilo-kaksi vähemmänkin 😉 Chinan säkäkorkeus on n. 35 cm, mistä se tuskin paljoakaan tulee enää kasvamaan. Paino aikuisenakaan, normaali mitoissa, tulee olemaan varmasti korkeintaan 10 kg:n hujakoilla.

Luonteeltaan China on rauhallinen, kiltti ja ystävällinen pikku koira. Se antaa vieraidenkin ihmisten käsitellä itseään ja on sosiaalinen uusissa tilanteissa. Rauhallisuudessaan China ei pahemmin riehu tai hauku hoitolassa, eikä se myöskään ole ensimmäisenä tyrkyttämässä itseään uusien ihmisten seuraan. Toisten koirien kanssa se tulee toimeen hyvin.

China etsii kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran seurana.

Tyttö saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

15.4.2014

Chinan omistajat noutivat koiran kotiin.

Toukokuun lopussa 2014 Kukureiden vieraillessa Onevetin hoitolassa China oli siellä jälleen.
Koska Chinalla oli jo loistava kotiehdokas Suomessa, se matkasikin pika pikaa Suomeen omaan kotiinsa.

Chinan varausta koiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.