Kodin saanut: CINDY(Disney pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

23.8.2013

CINDY

* n. 4kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney-pentueen Cindy on ehkä pentueen rauhallisin pentu mutta silti vauhtia tässä tytössäkin riittää. Cindy on muun pentueensa tavoin sosiaalinen ja reipas koiran alku, josta saisi varmasti mukavan harrastuskaverin lajiin kuin lajiin.

Cindy kasvaa keskikokoiseksi koiraksi, painoa tälle tytölle kertyy noin 20kg.

5.8.2013

Cindy odottaa edelleen omaa kotiaan Glinan tarhalla. Nyt olisi jo aika koko Disney- pentueen matkustaa omiin koteihinsa. Cindy on säilyttänyt iloisen luonteensa tarhaoloista huolimatta ja jaksaa peuhata samanikäisten pentujen kanssa tarhalla. Heinäkuun helteet tosin hieman rauhoittivat pentujenkin menoa.

Cindylle lisätty myös uusia kuvia ja video!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

31.8.2013

Cindylle lisätty uusia kuvia!

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

5.10.2013

Cindy sai kodin Romaniasta.

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: